Evet mesajın nereye gittiğini okuyan anlayacaktır "Bana Yazmış" der içinden zaten;
"... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... "
İçimden geçenler tabi bundan daha fazla ama hepsini buraya yazmak istemedim.
Kim olduğunu tahmin ediyorum diyeceğim ama edemiyorum.
Tahmin edebilseydim inan burada şifreli yazılan mesajı deşifre ederek bizzat sana yazardım.
Eğer "ben yazdım..." diyerek bana bi mesajla ulaşırsan ne alâ, yok ulaşmaz isen de önemli değil.
Öyle ya da böyle çekeceksin zaten ileride büyük bir kuyruk acısı, kaçış yok bundan..

Gece gece ne haberler ile bilgisayar açıyoruz, ne günlere geldik..
Sizlere de iyi forumlar arkadaşlar..