Gönderen Konu: Renkli Düşün  (Okunma sayısı 11987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Renkli Düşün
« Yanıtla #20 : 03 Ekim 2010, 15:12:28 »
 ;D
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı makarnalove

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2010, 15:51:26 »
harbiden ama bak kaydetmio hiç bi skoru oyunu bozdu bu çocuk gurcalıo gurcalıo kendi kendine Edit: Hakaret yok hilesiz oynada görelim bak hiç oynayamıyoz senin yüzünden
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2010, 16:01:17 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı makarnalove

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Ekim 2010, 16:11:20 »
aynı mail adresi diye hata veriyormu oyun sizdede kaydetmiyor skor bende sizdede öylemi

guvenmimar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 03 Ekim 2010, 16:15:00 »
Belkı de fırma hıleyı engelleme ıcın onlemlere baslamıstır. Iyı tarafından bakın.
Neyse eve gıdınce hesabımı sılım. Burayla ugrasamıcam. Konusmak ısteyen sıte uzerınden ıletısıme gecebılır.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2010, 16:15:17 »
Arkadaşlar, bence bu arkadaş kendine ajans kuracak.  Bunun için kendine site falan almış. Diğer ajansların oyunlarını falan kötülüyor.  Yakında bazı oyunların kullanım sözleşmesinde Çadırcı Ajans diye görürsek hiç şaşırmayalım bence.   ;D
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2010, 16:17:50 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı makarnalove

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2010, 16:24:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Belkı de fırma hıleyı engelleme ıcın onlemlere baslamıstır. Iyı tarafından bakın.
Neyse eve gıdınce hesabımı sılım. Burayla ugrasamıcam. Konusmak ısteyen sıte uzerınden ıletısıme gecebılır.

ben hile filan anlamam normal oynuyorum mail adresi farklı yaz diyor hiç yazmadığım maili giriyorum yine hata veriyor

bencede girme sen buraya sitende takıl kendi kendine faydan yok zararın var saçma işler yapıyorsun oyunu durduruyorlar zaten firmalar salak değil 500000 90000 gibi skorlara vermiyorlar sen hilecilerin babasısın millete nasıl hile yapılır öğretiyorsun bide bi iyilik yaparmış gibi boş boş şeyler yazma hileyle kazananları ben görücem öbür tarafta nasıl yanacaklar

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2010, 16:41:26 »

ben hile filan anlamam normal oynuyorum mail adresi farklı yaz diyor hiç yazmadığım maili giriyorum yine hata veriyor

bencede girme sen buraya sitende takıl kendi kendine faydan yok zararın var saçma işler yapıyorsun oyunu durduruyorlar zaten firmalar salak değil 500000 90000 gibi skorlara vermiyorlar sen hilecilerin babasısın millete nasıl hile yapılır öğretiyorsun bide bi iyilik yaparmış gibi boş boş şeyler yazma hileyle kazananları ben görücem öbür tarafta nasıl yanacaklar

Bence siteye falan müdahele etmiş olabilir.  Bu adam yakında ajans açmazsa ben de hiçbirşey bilmiyorum. Amacı herkese hileyi öğretip bütün oyunları böyle sabote ettirmek.  Zaten onun için kendi adına site açmış. Bundan sonra free-lance olarak çalışacak sanırım.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Ekim 2010, 16:56:37 »
Arkadaşlar dediklerinizde haklılık payınız olsada bizde burada konuşmalardaki hakaretlere vede tartışma ortamı yaratılabilicek durumlara mudahale etmekle sorumluyuz.. Bu yüzden konuşma tarzlarının devamında üstümüze düşeni yapacağız.. Bu demek değildirki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Anlaşılması gereken konuşma üslubu nun yakışıksız olması nedeniyle yapılan yaptırım olcaktır..
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2010, 17:06:33 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 03 Ekim 2010, 17:03:00 »
audacious dostum çok haklısın yok zaten terbiyesizlik böle böle yapınca skor yapabiliyorsunuz demek
sen insanlara hilemi öğretiyorsun yoksa firmalara iyilik mi yapıyorsun ortalık karışsın sonra sana iş versinler değilmi uyanık sen işinde asla profesyonel olamazsın !

Ben ilk başta anlayamadım bu adamın meramını.  Hele şu bilgi yarışmasında anlattığı yöntem çok profesyonel.  Kendisi çok ekmeğini yedi  bu yöntemlerin. Bknz. (Bestbuy Sanalİzdiham)   Fakat şimdi düşünüyorum da . Bu yöntemleri bilmeyen birçok potansiyel hilekar var.  Onların da öğrendiğini düşünün. Hiçbir ajans oyun falan yapamaycak. Ondan sonra bari güvenlik uzmanına başvuralım diyecekler. Bir araştıralım internette bu konuda kim uzman diye.  Sonra gelsin paralar.

guvenmimar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2010, 17:13:03 »
Eve gıdıp hesabımı sılene kadar cepten cevap vereyım. Belkı sıtede hakkında kısmını okumayanlar, anlayamayanlar olabılır. Su ankı ısım yaptıgınız hıcbır paranoyakca senaryoları gerektırmeyecek kadar ıyı. Ugrastıgım konular yanında bunları beyın jımnastıgı nıyetıne yapıyorum.