0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar volkan beyden rica ettim güvenilirliğini kanıtlamamk adına ürünleri bana gönderecek 3 adet converse bana gelecek haftaya ve ben size kargolayacağım. Geçmiş dönemlerdeki sıkıntı sanırım kargo ücretini önceden konuşılmamasıydı. Böyle daha iyi oldu bence özlem ben kargo ücretinide konuşmuştum bilmediğin için yorum yapma kanki konudaki tüm mesajlarımı az sonra siliyorum.işini sağlama almana sevindim
arkadaşlar volkan beyden rica ettim güvenilirliğini kanıtlamamk adına ürünleri bana gönderecek 3 adet converse bana gelecek haftaya ve ben size kargolayacağım. Geçmiş dönemlerdeki sıkıntı sanırım kargo ücretini önceden konuşılmamasıydı. Böyle daha iyi oldu bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar volkan beyden rica ettim güvenilirliğini kanıtlamamk adına ürünleri bana gönderecek 3 adet converse bana gelecek haftaya ve ben size kargolayacağım. Geçmiş dönemlerdeki sıkıntı sanırım kargo ücretini önceden konuşılmamasıydı. Böyle daha iyi oldu bence özlem ben kargo ücretinide konuşmuştum bilmediğin için yorum yapma kanki konudaki tüm mesajlarımı az sonra siliyorum.işini sağlama almana sevindim anladım bitanem belkide adam suçu üstünden atmak istedi ama kötü imajının olduğunu anladı ve korkudan ne desem kabul ediyor bende ürünleri yarın postalatacağım ve dağıtımı ben yapacağım nasipse