Gönderen Konu: Twist Yarışması Başladı!  (Okunma sayısı 966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Twist Yarışması Başladı!
« : 29 Eylül 2010, 19:26:02 »
Twist Yarışması Başladı!
Beklenen gün geldi:) Twist 2 şanslı izleyicime sezonun favorisi ve benim de çok beğendiğim kürklü çantadan hediye ediyor. Kazanmak istiyorum diyorsanız yapmanız gereken 2 basit şey var:

1- İzleyicim olmak; değilseniz soldaki izle butonuna tıklayıp varolan bir mail adresinizle izleyici olabilirsiniz.

2- Sonrasında Twist'in lookbookunu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklayıp size neler hissettirdiğini, niçin beğendiğinizi bir ya da birkaç cümleyle özetlemek! Ve yorum olarak bırakmak.

En yaratıcı,en beğendiğimiz, düşüncelerini en güzel özetleyen 2 yorum sahibi çantayı kazanıyor!

Hadi biraz yaratıcılık zamanı:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

PS. Yarışma Cuma gecesi saat 12:00'ye kadar devam edecek!! Bıraktığınız yorumlar yarışma bittikten sonra görünecek. Ayrıca birden fazla yorum bırakanların sadece bir yorumları geçerli olacak ve adsız kullanıcıların yorumları geçerli sayılmıycak. Söylemedi demeyin. İyi olan kazansın:)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Twist Yarışması Başladı!
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2010, 21:13:13 »
katıldım ama izleyici olamadım zira bloglarda izleyici olunmuyor genel bir sorun var
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Twist Yarışması Başladı!
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2010, 12:28:13 »
katıldım ;)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...