Gönderen Konu: Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler-1000 Kişiye Makyaj Çantası  (Okunma sayısı 32855 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
halâ açıklanmadı ama  bekleyelim bakalım :-\   inşallah bizim adımızda kazananlar listesinde olur, hep beraber tabiki:)
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2010, 16:14:18 Gönderen: nisan34 »
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
baktım yok :)
:)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
onlardamı unuttu acaba kampanyayı :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
sonuçlar açıklanmadıki sitedekiler eski, kazanan kişi 1000 tane olacaktı orda okadar kişi yok

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
arkadaşlar katılım koşullarında  ''İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.''  ibaresi  var bu durumda kargo kazanana mı ait olacak acaba eğer öyle ise ben pek sevinemiyorum bu duruma ???

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar katılım koşullarında  ''İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.''  ibaresi  var bu durumda kargo kazanana mı ait olacak acaba eğer öyle ise ben pek sevinemiyorum bu duruma ???

İlk defamı bişey kazanıyosun yok öyle bişey kargo ücretsiz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
yarışmalardan ilk defa birşey kazanmıyorum scorpion kampanyalardan fazlası ile ürün kazandım okuduğumu da gayet iyi anlarım kurallarda okuduğum maddeyi paylaştım ben bu anlamı çıkarttım sen kendince anlam çıkarttıysan mesele yok beklersin kargonu...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
yarışmalardan ilk defa birşey kazanmıyorum scorpion kampanyalardan fazlası ile ürün kazandım okuduğumu da gayet iyi anlarım kurallarda okuduğum maddeyi paylaştım ben bu anlamı çıkarttım sen kendince anlam çıkarttıysan mesele yok beklersin kargonu...

Her kampanyada bu madde yazar. Pek dikkatli bakmamıssın demekki. Tmm ben beklerim kargomu sen merak etme ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gncglgcr

• Acemi Kampanyacı
  • **
sonuçlar nerede bulamadım link koyarmısınız

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
sonuçlar nerede bulamadım link koyarmısınız
daha açıklanmadı maalesef