Gönderen Konu: Simfer Taş Gibi Fırın Yarışması  (Okunma sayısı 29834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
Ynt: Simfer Taş Gibi Fırın Yarışması
« Yanıtla #190 : 01 Kasım 2010, 19:52:43 »
hileyle kazandıkları kesin ama benim kardeşimde hile yaptı denemek için 40.040 saniye yaptı ama olmadı  :P 0. sıradasınız dedi  :D

Çevrimdışı yigitkaraca

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #191 : 01 Kasım 2010, 20:44:42 »
biz kardeşimle denedik. o harici klavye kullandı. 48 saniye yaptık. 2 tane daha klavye olsa bence daha hızlı olabilirdi. yani sonuç olarak böyle kazanmış olabilirler.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 01 Kasım 2010, 20:59:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hileyle kazandıkları kesin ama benim kardeşimde hile yaptı denemek için 40.040 saniye yaptı ama olmadı  :P 0. sıradasınız dedi  :D

Puanlar arasındaki dengeyi korursanız kabul ederdi. Saçma sapan kendilerine göre bir eleme yöntemleri var.  Bu eleme sonucunda yalnızca hilekarlar kazanıyor.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 02 Kasım 2010, 14:17:12 »
 Sayın Ziyaretçiler,
Simfer tarafından hazırlanan ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde yayınlanan yarışmaya göstermiş olduğunuz ilgi ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yarışmanın başladığı 15.09.2010 tarihinden yarışmanın sona erdiği 31.10.2010 tarihine dek toplam 1238 adet katılımcı yarışmamızda yer almıştır. Bunların a...rasından 248 adet katılımcının derecelerinin kurallara aykırı olduğu sistemimiz tarafından tespit edilerek silinmiş, yarışmaya daha sonrasında katılımları da engellenmiştir. 01.11.2010 itibariyle elde ettikleri dereceler ile ödül almaya hak kazanan isimlerin dereceleriyle ilgili olarak herhangi bir şüpheli durum sistemimiz tarafından tespit edilmemiştir.Hassasiyetinizi anlayışla karşılıyor, bundan sonraki kampanya ve yarışmalarımıza da yakın ilgi göstereceğinizi umuyoruz.
İyi günler dileriz.
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #194 : 02 Kasım 2010, 14:19:40 »
Adamlar hileci değillermiş günahlarını aldınız
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 02 Kasım 2010, 14:22:03 »
ARKADAŞLAR Allah aşkına hakkınızı savunun lütfen 40 saniyede yapılması mümkün değil bu olamaz bir insan olan insan bu saniye inemez... iki kişide yapsa , 2 klavyede kullanılsa olmazzz benim  pc hızı yüksek işeltim yüksek internet yüksek  olmazzz bunlar bizi kandırıyorlar hakkımızı savunalım hem facebook adresine hemde mail adreslerine yazıyorum lütfen sizde şikayet edin en azından hakkı ile uğraşan kazansın.... kazanamayacağınızı düşünüyorsanız bile şikayet edin gerçek emek verenler kazansın... ne malum başka bir yarışmada sizin emekleriniz boşa gidebilir ve herkezin destek olması gerekir haklının ve haksızın yanında olmak ... sizin seçiminiz hangisi??????

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #196 : 02 Kasım 2010, 14:24:22 »

Puanlar arasındaki dengeyi korursanız kabul ederdi. Saçma sapan kendilerine göre bir eleme yöntemleri var.  Bu eleme sonucunda yalnızca hilekarlar kazanıyor.

Evet bu dediğin cok doğru, dikkat ettim 40 ın altındakileri hep siliyolardı.
Hileyle 40.0 yapıp bıraktılar . Oyunu takip edenler bunun farkına varıp zaten ustalıkla 40.0 da bırakıp kazandılar.

Bazı programları tespit edilmiyor bu arada, sadece mantıken saniyelerden anlarllarsa anlarlar. E herkezin saniyesinede bakmıyacakları için hileyide yedirdiler bi güzel  :)

Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #197 : 02 Kasım 2010, 14:26:29 »
asla buna inanmıyorum günahlarını falan almam mümkün deği canım benim denedinmi yarışmayı bu hıza inmek mümkün değil ben 50 saniyeye bile inemedim ama inenler varsa tamam 50 saniye mümkün olabilir ama 40 saniye mümkün değilllll bunun arkasındayım sonuna kadar eğer 40 saniyeye 10 kişi inebiliyorsa bu on kişinin 2 tanesi video çekip göndersin 40 saniyede nasıl yaptıklarını... simfer facebook adresine koysunlar bizde izleyelim

İnerler ama video için macro programını sansürlemeleri gerekir  ;D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 02 Kasım 2010, 14:26:43 »
Adamlar hileci değillermiş günahlarını aldınız
asla buna inanmıyorum günahlarını falan almam mümkün deği canım benim denedinmi yarışmayı bu hıza inmek mümkün değil ben 50 saniyeye bile inemedim ama inenler varsa tamam 50 saniye mümkün olabilir ama 40 saniye mümkün değilllll bunun arkasındayım sonuna kadar eğer 40 saniyeye 10 kişi inebiliyorsa bu on kişinin 2 tanesi video çekip göndersin 40 saniyede nasıl yaptıklarını... simfer facebook adresine koysunlar bizde izleyelim

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 02 Kasım 2010, 14:28:03 »

İnerler ama video için macro programını sansürlemeleri gerekir  ;D
evet canım aynen öle canlı canlı çeksinler bakalım yazıklar olsun ya başka hiç bir şey demiyorum...resmen haram kul hakkı var .......