Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2010, 18:23:46 »
gerçekten üzüldüm sonuca hepimiz oy vermiştik emeğine yazık oldu  >:(

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2010, 18:34:04 »
u kadar da olmaz ..kız yemedi içmedi oy topladı.madem ki resim uygun değilmiş bunca zaman puanları silmeyı bildiler de resmin uygun olup olmadığı mı akıllarına gelmedi?pesss....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 15 Eylül 2010, 18:48:42 »
bu fırmalar abarttı artık.kafalarına göre adam siliyorlar.gene mi şikayet edildi acaba. offffffff
:)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 15 Eylül 2010, 20:31:54 »
geçmiş olsun :( bence de şikayet var  :(

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2010, 20:57:25 »
bugün görüşemedim yarını bekliyorum eski görüşmelerimde
beni hep şikayet ediyorlarmış aysel sizin tanıdıgınız mı onu neden silmiyorsunuz bizi siliyorsunuz diyrolarmış
 dedim normaldir onlar hileden siliniyor bende hile yok silinmiyorum.sonra aysel yarışmada birisiyle ortak diyenler olmuş bende  hiçbir yarışmaya ortak girmedim kazandıgım ürünü satmadım kullanırım teknoloji meraklısıyım dedim.
zaten bizde yarışma sonucunda kazandıgı ödülü ne yapacagı bizi ilgilendirmez diye cvp verdik ama sizi çok şikayet edenler oldu ama kural dışı değilsiniz hatta siz en başından beri 1 gidiyorsunuz siz 1. olacaksınız o kesin ama 2 ve 3 kim olacak bunu merak ediyorum dedi ajans bana telefonda.şimdi herkes beni şikayet etti diye resmimi son gün elemek yakıştıramıyorum banvite ve bu olay böyle kapanmayacak benim adım orda 1 ay boyunca durdu ismimi kullandılar.güvendim bende ilk defa hileleri eleyen bir yarışma dedim ilk günden beri elediler şimdi hileli oyu olan 3 kişi kazandı.en son görüşmemde bu 3 isim tamamen hileli oy oldugunu silineceğini söylediler bana 3günde 1000 oy toplamak akıl karı değil zaten
ki 3 resimde profesyonel makina çekimi ya netten alıntı resimler bilemicem hangimizin kamerası böyle profesyonel resim cekebiliyor resimlere bakarmısınız?

yada yarışma falan komplo bu 3 isimi arıyorum facebookta yok isimleri kampanyacı değiller o halde 3günde nasıl 1000 oy topluyarak kazanıyorlar ben 25günde ancak 1400 oy topladım oda 300kişi falan civarı
ozaman cidden tanıdıklarına kazandırdılar
ben bişi demiyorumm.bende ayselsem hakkımı alırım.bu böyle kapanmaz olay.inanın hala yorgunluğu üzerimde hala atamadım uykusuzlugumu.hak etmesem hile yapsam resmim calıntı olsa susayım haksız mıyım
1 tek sahte oyum yok resmim çalıntı değil.kendi resmim ve bu resimler jurinin onayından gectikten sonra olayın maddi boyutundan öte manevi olarak zedelendim 25gün boyunca resmen uyku uyumadım hep gercek oy aradım ortalama 300 gercek kişiye ulaşarak oy attırdım.

--Üye ramazan süresince yayınlanacak olan günlük tariflerden ana yemek tarifini uygulayıp kendi çektikleri fotoğrafı site arayüzünde bulunan alan sayesinde siteye yükleyecektir. Yüklenen fotoğraflar arasından Banvit A.Ş. yetkilileri tarafından uygun bulunanlar (bkz. madde 2) onaylanarak üyelerin oyuna sunulacaktır.
resmim onaydan gecip 25gün yarışmada kalıyor şimdimi uyumsuz oluyor
ama forumda köstebeklerde var Allah mı bunlar geçen gün destek bölümünde bir üye bu 3 isim kazanacak diye yorum yazmıştı farkındaysanız nerden biliyordu bu 3ismin kazanacagı nasıl emindi bu kadar??

1. olan resim yüzlerce oyu silindi hileden en son düştü 300 lere song ünler 1000 oldu yine
diğer 2. ve 3.kişiler ise son 3günde 1000 oy yaptılar yani hileli oyları.kampanyacı bile değil bu isimler.kampanyacı olsa bile 3günde 1000 oy yapmak imkansız ben bu kadar kıskanıldım.bugün ajansla görüşemedim
daha önce görüşmemde
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2010, 21:02:50 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2010, 22:08:49 »
direk kim yaptıysa telefon edip olayı halletmiş.öyle maille şikayet olayına benzemıyor bu ne yapmıs etmıs kandırmıs. isim versinler ya madem. ya bu kadar hırs küpü olmak akla zarar.böyle insanlar sokakta başı boş dolaşıyorlar ya yazık !!!.insan kime güveneceğini ne yapacağını şaşırıyor.şikayet eden de buradan buna eminim.uzun zamandır foruma takılmıyorum iyice soğudumherkes birbirinin kuyusunu kazma telaşında.yazık ya.ayselcim gercekten durumuna cok uzuldum hakkını ara.bız de ne gerekıyorsa yapalım.
:)

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2010, 22:11:57 »
Yarışma sonuçlarını önceden birisi yazdı bu forumda o kişi banvitte falan mı çalışıyor???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2010, 22:15:24 »
güzel bir tezgah ve kazananlar..ilginç değil mi ?.
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sonsuzluk2010

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2010, 22:18:48 »
bende çok sasırdım gördüğüm en adaletsiz yarışma oldu ...

Çevrimdışı dwtt

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2010, 22:19:55 »
çok ilginç gerçekten