Gönderen Konu: Molped Hemhavalıyımhem ince 2.Etap başladı  (Okunma sayısı 4470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Molped Hemhavalıyımhem ince 2.Etap başladı
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2010, 01:03:52 »
Ödül bu sefer küçük.. Katılımın az olmasıda normal.. Çünkü video dedinmi zaten bir çok kişi yanaşmaz.Yanaşanda genelde çekmiş olmak için çeker.İzlemek bile zor gelir izleyene.. O yüzden bence katılım düşük olcaktır.. O değil bunu nerden kaznadın derlerse 2 büklüm kalırım bendne uzak dursun.. Kizlararasindan gelen iphone zaten geyige sardiriyor beni..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2010, 13:00:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ödül bu sefer küçük.. Katılımın az olmasıda normal.. Çünkü video dedinmi zaten bir çok kişi yanaşmaz.Yanaşanda genelde çekmiş olmak için çeker.İzlemek bile zor gelir izleyene.. O yüzden bence katılım düşük olcaktır.. O değil bunu nerden kaznadın derlerse 2 büklüm kalırım bendne uzak dursun.. Kizlararasindan gelen iphone zaten geyige sardiriyor beni..
konuyu ben açtım da videolar kabul olmuyor yarişma bitti gibisinden yazılar yüzünden videoyu çekmedim.yarişma devam ediyorsa bugün bir video çekeyim bari yoksa ödül nerden gelirse gelsin ne farkeder :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2010, 13:01:54 »
O konudada haklsında işte gidipde molped için ben video çekemem :)  Kafaya maskede gecirsem kutuda koysam beni aşıyor işte :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2010, 13:06:04 »
sözten sen videonu çek gönder bana burdan birisi demişti kabul olmadı diye ben şahsen denemedim yanıltıcı olmak istemem.hatta sen dene oluyorsa bende video gönderirim demiştim ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2010, 13:10:56 »
sözten sen videonu çek gönder bana burdan birisi demişti kabul olmadı diye ben şahsen denemedim yanıltıcı olmak istemem.hatta sen dene oluyorsa bende video gönderirim demiştim ;D
tamam haklısın

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2010, 13:11:58 »
O konudada haklsında işte gidipde molped için ben video çekemem :)  Kafaya maskede gecirsem kutuda koysam beni aşıyor işte :)
ben 3.olana verilecek olan molpede bile razıym :D

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2010, 23:20:20 »
2 video çektim siteye yükledim inşallah 15 ine kadar onaylanırsa yarışmaya katılmış olacagım :)