Gönderen Konu: Türkiye Milli Takımımızı Oylayalım  (Okunma sayısı 3358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Türkiye Milli Takımımızı Oylayalım
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2010, 10:07:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dünkü maç şahaneydi semihin basketten sonra faulu atamaması ve farkın 1 sayı olarak kalması insanı çileden çıkardı ve son anda buldukları basketle 4.3 saniye de atamaz bitti ama yinede bir umut var derken kerim tunçeri son noktayı koydu. sevinçten yerimizde duramazken bütün aile bağırıp çağırırken masa hakemiyle hakem konuşuyordu durduk son 0.5 saniyeyi kullanmak istediklerini söylediler.istemeleri gerçekten çok şaşırtıcıydı veeee bir o kadar da mantıklı birşeydi ve nerdeyse pota aldında basketi yedik derken olan oldu veeee semih yapıcağını yaptı. saten maçlarda blog ortalamamız yüksekti semih de muhteşem bir blogla o faulü affettirdi ama bu kez sevinemedim sevinç yine kursaağımda kalır diye belki de semike faul çaalabilirdi bekledim birşey yok bir sevinç daha yaşadık ama bu sefer bitmedi
 ömer aşık ın kendine yapılan faul sonrası yere yatması ve sürekli gözünü tutması çok mantıklıydı ben ömer in gözünde birşey olduğunada(en azından oynayamayacak kadar birşey olduğuna) inanmıyorum(inanan varsa cevap verebilir) bence demiştirki bunu atamasan bu maçın bileti bana kesilir en iyisimi yere yatıyımda kurtuluyum bundan diye aferin ömer aşık hep onlar mı bizi hile yapıcak birde biz kafayı kullanalım. ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :) :)
Türkler kasten böyle bir şey yapmaz merak etme zaten. Gerçekten sakatlanmıştır o anda ki Teodosic'in parmağını Ömerin gözünde gördük yani. Üstelik faul sonrası atış denemesini tek gözle yapması da bizim böyle basit bir şey yapmayacağımızın kanıtı. En azından böyle bir şey olsaydı ben bunu milli takımımıza yakıştıramazdım.

Çevrimdışı muka01

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 12 Eylül 2010, 18:41:46 »
kazanırız inşallah

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 12 Eylül 2010, 23:13:12 »
ABD iyice farkı actı 2. olacağız heralde  :(

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #13 : 12 Eylül 2010, 23:17:16 »
Zaten ABD'yi yensek tam anlamıyla bir mucize olurdu :) Adamlar basketbolla yatıp basketbolla kalkıyorlar. Bırakında kazansınlar :)