0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayşenur erek veya aynur güler var mı ankara bakabilirmisiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEmre Avcı ıpod nano 29. yedek talihli olarak var22. yedek talihli olarakta Leyla Avcı Var7.yedek talihli Ülkü Avcı varbunların heps iıpod nano yedeklerde ve Trabzon'daSevim Avcı 81.asil talihli olarak var ıpod nanoda Çok sağol baktıgın için. 7katılım yapmıştım farklı isimlerle asil olanlardan bir tanesi benim katıldıgım isim.Şimdi kesin kazandı mı önceki yolladıkları ne olacak. 100 tane daha mı yolluyorlarki
Emre Avcı ıpod nano 29. yedek talihli olarak var22. yedek talihli olarakta Leyla Avcı Var7.yedek talihli Ülkü Avcı varbunların heps iıpod nano yedeklerde ve Trabzon'daSevim Avcı 81.asil talihli olarak var ıpod nanoda
sumak arkadaşım ya bende ipod nano kazananlardanım ama ne ambalaj nede şifrem var şuan. saklanacağını bilmiyordum attım ne yapabilirim ? biliyormusun.
gülcan cım aslı sonbahar varmı bakamısın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsumak arkadaşım ya bende ipod nano kazananlardanım ama ne ambalaj nede şifrem var şuan. saklanacağını bilmiyordum attım ne yapabilirim ? biliyormusun.benim gibi aynı durumda olanlar varmı? ambalajı olmayanlar.?