efesin retweet yarışmasında kaçıncılar kazanıyor?
Çekiliş sanırım o yarışma...
İlk reweet eden kazanır: Ateşle Oynayan Kız filmine iki kişilik bilet...
Ateşte Oynayan Kız filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @burusvilis... İyi seyirler diliyoruz!
Bugünün son bileti geliyor! Takipte kalın!
efesin retweet yarışmasında kaçıncılar kazanıyor?
1. 20. 30. 40. 50. 60. 70. 80. 90. ve 100. Retweet edenler kazanıyor
Süpersin umarım sizden başkası görmemiştir:))Sildim hemen
Süpersin umarım sizden başkası görmemiştir:))Sildim hemen
problem değil, karışıklık olmasın diye söyledim ben zaten
İlk reweet eden kazanır: Hırsızlar Şehri filmine iki kişilik bilet...
Hırsızlar Şehri filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @burockonay... İyi seyirler diliyoruz!
Yarışmamız önümüzdeki günlerde de devam edicek. Takip edin, Filmekimi'ne iki kişilik bilet kazanın!
Yarışmamız birazdan başlıyor! 12.00-13.00 saatleri arasında gireceğimiz özel içeriği ilk retweet eden iki takipçimiz Filmekimi'ne gidiyor.
İlk reweet eden kazanır: Insanlar ve Tanrılar filmine iki kişilik bilet...
Insanlar ve Tanrılar filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @akselz... İyi seyirler diliyoruz!
İlk reweet eden kazanır: New York I Love You filmine iki kişilik bilet...
New York I Love You filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @fyigit01... İyi seyirler diliyoruz!
Yarışma devam edecek! Yarın aynı saatlerde görüşmek üzere...
Yarışmamız birazdan başlıyor! 12.00-13.00 saatleri arasında gireceğimiz özel içeriği retweet edin, Filmekimi biletlerinden birini kazanın!
İlk reweet eden kazanır: Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor filmine iki kişilik bilet...
Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @merttahmaz... İyi seyirler diliyoruz!
İlk reweet eden kazanır: Nefes Nefese filmine iki kişilik bilet...
Nefes Nefese filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @obmobmobm... İyi seyirler diliyoruz!
Yarışmamız yarın da devam edecek! Takip edin, Filmekimi filmlerinden birini izleme şansı yakalayın!
Yarışmamız başlıyor! 12.00-13.00 ve 17.00-18.00 saatleri arasında paylaşacağımız özel içeriği retweet edin, Filmekimi'ne bilet kazanın!
İlk retweet eden kazanır: Hırsızlar Şehri filmine iki kişilik bilet...
Hırsızlar Şehri filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @kardelenbusra... İyi seyirler diliyoruz!
İlk retweet eden kazanır: Tehlikeli Yol filmine iki kişilik bilet...
Tehlikeli Yol filmine iki kişilik bilet kazanan talihlimiz: @dambil... İyi seyirler diliyoruz!
Yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Bugün 17.00-18.00 arasında tekrar görüşmek üzere...
Yarışmamız birazdan başlıyor ve 4 takipçimiz daha Filmekimi filmlerinden birine iki kişilik bilet kazanıyor! Siz de retweet edin, kazanın!