Gönderen Konu: profiloya mesaj atmak için yardımcı olacak duyarlı arkadaşlar arıyorum lütfen  (Okunma sayısı 1609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu link üzerinden form doldurabilirsiniz  okadar oy topladım yine hileciler çerezleri silip kendilerini ilk sıralara oturtmuşlar sizden rica ediyorum tek benim mesaj atmam yeterli olmuyor kendim için istemiyorum kazansamda kaybetsemde sorun değil ama hak yiyerek kazananlara dur demek için bu konuyu açtım lütfen yardımcı olun ve oyların incelenmesi için mesaj atın değerli arkadaşlarım SON 4 GÜN
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
yanlış hatırlamıyorsam aynı bilgisayardan verilen oylar silinecekti.
profilo kontrol yapmıyor mu  ???

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
bende anlamıyorum hala aynı yöntemle oy veriliyor bunu bile engellememişler
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
sende öyle yap derdim ama bu sefer denetlenirse senin oylar da gider..
ama büyük ihtimal sesli çalışmalar ödül sahibi olucaktır.

Alıntı
Kampanya sonunda, Profilo Marka Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, Profilo Halkla İlişkiler Yöneticisi Elif Birim Kayaman ve BSH E-Business Uzmanı Damla Gürkan 'dan oluşan yarışma jürisinin puanlaması ile site ziyaretçilerinin puanlamasının ortalaması alınarak en yüksek puana sahip ilk 3 sıradaki katılımcılar Profilo'nun açıkladığı armağanları kazanma hakkı elde edeceklerdir