ARKADAŞLAR YENİ MEZUN FAKAT ÇOK TECRÜBELİ BİR ARKADAŞIM YENİ ŞİRKET AÇTI BENDE EVİMİN MUTFAĞINI YAPTIRDIM ÇOK MEMNUN KALDIM ANTALYA DA YAŞAYAN FORUM ÜYELERİNDEN EVİNİN HERHANGİ BİR YERİNE MOBİLYA YADA FARKLI TASARIMDA BİŞEYLER YAPTIRMAK İSTERSE BANA BURDAN MESAJ ATSIN ÇÜNKÜ ARKADASIM YENİ AÇTI VE İŞE İHTİYACI VAR BENDE ONA BURDAN YARDIMCI OLMAK İSTEDİM.
FİRMASI EOS TASARIM İÇ MİMARLIK VE MOBİLYA
aslında tam aradığım konu bu aralar.ama taa bi uçtayım ben ç.kale de.çocuk odası istiyorum istediğim,zevkime göre yaptırmak ama bi türlü kısmet olmadı mobilyacılarla görüşmek.
aslında tam aradığım konu bu aralar.ama taa bi uçtayım ben ç.kale de.çocuk odası istiyorum istediğim,zevkime göre yaptırmak ama bi türlü kısmet olmadı mobilyacılarla görüşmek.
keşke biraz daha yakın bir il olsaydı o zaman yardımcı olurdu arkadasım hazır mobilya almaktansa kendi zevkinize göre yaptırmanız hem daha sağlıklı hem kaliteli hemde daha ii
ben antalyada yaşıyorum adresını verırsenız bı uğrar bilgi alırım
bende mutfak yaptırıcM ama balıkesirdeyim.keşke yakın bir yer olsaydı ama bize uzak.Allah hayırlı işler versin arkadasınıza bol kazançlar.işleri rast gelsin insallah.
ben antalyada yaşıyorum adresını verırsenız bı uğrar bilgi alırım
size özelden telefon numarasını yolladım ordan iletişime gecebilirsiniz