7 aydır çalışamıyorum hatta 8 olmak üzere benimde elimden pek bişey gelmiyor mesela sokağa bi pet şişeyi kesip içine su koysanız o bile yeter kediler yağmurlu havada bile temiz su arar en çok su bulamadıkları için ölüyorlar.
7 aydır çalışamıyorum hatta 8 olmak üzere benimde elimden pek bişey gelmiyor mesela sokağa bi pet şişeyi kesip içine su koysanız o bile yeter kediler yağmurlu havada bile temiz su arar en çok su bulamadıkları için ölüyorlar.
Herkes sizin gibi bilinçli olsa zaten sokaklarda başı boş hayvanlar olmazdı.Elimizden geldiğince sokaktaki hayvan dostlarımıza yardım edelim...
kediler 10 güne kadar aç durabilir fakat susuz 2 gün zor dayanırlar

en azından su verin
valla çantamda 1 şişe süt ve 1 kapla dolaşıyorum. ne zaman kedi görsem çıkarıp vermek için:D öbür türlü markete gidip gelene kadar kaçmış oluolar çünkü

bizim yan tarafta karşı apartmanda oturan teyze kuşları beslio resmen insan gibi. bizim camda da dier ihtiyaçlarını görüolar. o yüzden cama ekmek kırıntısı koymak yasak bizim evde:D
mahalleyi görseniz zaten:
1 tane köpeğimiz var dişi siyah renkli. çok uysal .ona kulube tarzı birşey yapıldı içine halı fln konuldu üşümesin kışın die. ona yemek verioruz, kediler deseniz bir amca var bi de ben. sürekli onlarla ilgileniyoruz. kuşlar da yan taraftaki karşı apartmanda oturan teyzeden soruluo. daha ne dimi ama
valla çantamda 1 şişe süt ve 1 kapla dolaşıyorum. ne zaman kedi görsem çıkarıp vermek için:D öbür türlü markete gidip gelene kadar kaçmış oluolar çünkü
bizim yan tarafta karşı apartmanda oturan teyze kuşları beslio resmen insan gibi. bizim camda da dier ihtiyaçlarını görüolar. o yüzden cama ekmek kırıntısı koymak yasak bizim evde:D
mahalleyi görseniz zaten:
1 tane köpeğimiz var dişi siyah renkli. çok uysal .ona kulube tarzı birşey yapıldı içine halı fln konuldu üşümesin kışın die. ona yemek verioruz, kediler deseniz bir amca var bi de ben. sürekli onlarla ilgileniyoruz. kuşlar da yan taraftaki karşı apartmanda oturan teyzeden soruluo. daha ne dimi ama 
ohh ohh daha ne olsun hayvan dostlarımızın cenneti gibi bir yermiş sizin orası...Her yerde sizler gibi bilinçli insanlar çoğalır umarım.
bizim ailede bu konuda çok hassas bizim yazlığın ordaki köpekler kışın çok aç kalıyorlar bizde arasıra gidince bir şeyler götürüyoruz sütlü ekmeği nasıl yiyiorlar bir görseniz.

biz oraya gidince hepsi bizim arabanın altında yatıyorlar, ama yaz gelince bize satış koyuyorlar ve uğramıyorlar bile bizim semtee

ben size kışın soracağım diyorum ama yinede kıyamıyorummm
Bende çantamda kuru mama bulundururum biftek kokusunu alınca dayanamıyo sıpalar

çok üzülüyorum hayvanlara özellikle çöp karıştırmak zorunda kalan kedilere burnu o kadar hassas olan hayvan o kokuya katlanmak zorunda kalıyor nasıl bi eziyettir onun için