Gönderen Konu: Migros Henkel Kampanyası  (Okunma sayısı 4953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı snejanka

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Migros Henkel Kampanyası
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2010, 12:38:51 »
arkadaslar Bir SORU m var bu kampanyayla ilgili, bilgilerde sanal market kampanyasi diyor, ama biz bizzat markete gidip money card ile alisveris yaptigimizda kampanyaya katilamiyor muyuz, sadece sanal alisverite mi kampanyaya katilabiliyoruz?????

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2010, 12:58:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar Bir SORU m var bu kampanyayla ilgili, bilgilerde sanal market kampanyasi diyor, ama biz bizzat markete gidip money card ile alisveris yaptigimizda kampanyaya katilamiyor muyuz, sadece sanal alisverite mi kampanyaya katilabiliyoruz?????
Resmi azcık sola kaydırınca okunuyor katılım koşulları aslında.. Migros marketlerde ve sanal markette gecerli..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2010, 01:05:13 »
Bu sefer gittim direk pril aldım.. Vernel max aklıma geldikçe hala sinir oluyorum giden paralara..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2010, 01:06:35 »
Bu sefer gittim direk pril aldım.. Vernel max aklıma geldikçe hala sinir oluyorum giden paralara..

yılların deneyimi nasıl olur da vernel alır üstadım..pril varken..bende bekar evindeyken prile önem verirdim..gayette kaliteli..sağlık olsun..giden para olsun..sen iyi ol da.. :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2010, 01:11:09 »

yılların deneyimi nasıl olur da vernel alır üstadım..pril varken..bende bekar evindeyken prile önem verirdim..gayette kaliteli..sağlık olsun..giden para olsun..sen iyi ol da.. :):)
Ya 2 aydır yumoş bitti evde eşim yumuşatıcı lazım bekliyimi dedi bekle dedim.. Bende bir hışım atladım .. Aslında atmaazdımda vernel max diye bir olaydan haberim yoktu birde daha anlam veremiyorum..

Ayrıca işin size komik tarafını anlatayım  ;D

Forumdan bir arkadaşımzı aradı beni dedi neler vardı alınacak saydım henkelin şu ürünmleri diye tam iftar saatine doğruydu..İftardan sonra gene arkadaşım aradı( kendisi forumda) '' Hocam sorma ya naptim ben dedi,, Naptin dedim?  Sorma ya gidip tansaş yerine Şoktan aldım dedi ..

Ve ben baya bir güldüm telefondada sonrasındada eh be dedim..

Ertesi günlerde Homme yazdı vernel Max diye ben dumur oldum zaten toplayamadım kendimi...

Oluyor arada böyle şeyler.. Finishe katılmadım işin açığı 60 liralık hediye için 20 liramı riske atmak istemedim..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2010, 01:18:26 »
diazem ; üstadım olmuş bir aksilik..sende haklısın..neden paranı o kadar saçasın..ve bu riske ne kadar değer!.o arkadaş da çok şaşkınmış..oruç arkadaşı etkisi altına almış..anlayışla karşılayalım..hediyelerin stok adedi az ama fena da değil hani..canımız sağ olsun diyelim bu güzel anıyı güzel bir köşeye koyalım.. :D :D

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2010, 23:35:02 »
diazem ; üstadım olmuş bir aksilik..sende haklısın..neden paranı o kadar saçasın..ve bu riske ne kadar değer!.o arkadaş da çok şaşkınmış..oruç arkadaşı etkisi altına almış..anlayışla karşılayalım..hediyelerin stok adedi az ama fena da değil hani..canımız sağ olsun diyelim bu güzel anıyı güzel bir köşeye koyalım.. :D :D

o arkadaş benim :D ilk defa orucun beni bu kadar çarptığını düşündüm :)eve geldim fişe bi baktım şok yazıo 2-3 dakika konuşamadım :D ama burada beni etkileyen en önemli nedende şok marketlerde de money kartın kullanılabilmesi kafam bi an marketteki afişlere falan daldı
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2010, 23:41:05 Gönderen: ayar85 »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2010, 23:39:55 »

o arkadaş benim :D ilk defa orucun beni bu kadar çarptığını düşündüm :)eve geldim fişe bi baktım şok yazıo 2-3 dakika konuşamadım :D

:D :D :D :D

nasipse kısmetse diyorum..sağlık olsun.. :):)

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 16 Eylül 2010, 22:52:55 »
Kazanan talihliler 12.10.2010 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2010, 21:53:07 »
diazeme şans gülsün artık bu çekilişte :)