bu kampanyanın kazananları nerde acıklanıcak bilen varmı? acaba ne zaman acıklanır merak ediyorum kazandım mı acaba
buformabizim.com da kullanım şartlarını bulamadım.sitede çıkanı tıkladıgımda adidas sstreetball turnuvası şartları çıkıyor.
sonuçlar nezaman açıklancak acaba
bana ne kontör geldi ne de forma için adres istendi..yalan mı oldu bu kampanaya...
forma için adres istendi ama hotmailse eger hesabın önemsiz postaya bak.oraya düştü mailler.kontor konusuna gelince evet ben nakit istemiştim bana da bişey gelmedi.gelen parayla bir çoçuğa bayramda bişeyler almayı planlamıstım olmadı.
forma için adres istendi ama hotmailse eger hesabın önemsiz postaya bak.oraya düştü mailler.kontor konusuna gelince evet ben nakit istemiştim bana da bişey gelmedi.gelen parayla bir çoçuğa bayramda bişeyler almayı planlamıstım olmadı.
benden forma için adres isteyen mail gelmedi.süreklı gereklı gereksiz maillerimi kontrol eden biriyım ama gelmedi öyle bişey..tek gelen 5 tl.yi kontör olarak mı yoksa para olarak mı istiyorsunuz diye mail gelmişti onda da kontör istediğimi belirtmiştim..zaten kontör de gelmedi...
banada bu forma bizimden iki video için mail geldi adres bilgilerimi istediler. ama topmu formamı kazndığımı bilmiyorum