İlk 4'teki arkadaslar boşuna vakit kaybetmesin. Silinecekler..
arkadaşlar ilk üçden biri benim ama asla hile yapmadım hile yapacak kadar bilgisayardan anlayan biri değilim sadece herkesden beğeni isteyerek kendimi paralıyorum bana destek olan arkadaşlarada çok tşk ederim elenirmiyim bilemem ama haksız yere rekabet uğruna yapanlar olur boşa günahımı almış olurlar canları sağolsun
İlk 4'teki arkadaslar boşuna vakit kaybetmesin. Silinecekler..
öyle deme bak hile yapmıyormuş 1. olan
Geçen lenovo yarışmasında bir bayan yapmıştı. Bir tane link hazırlayıp, açık alanlara post ediyorlardı. Ondan sonra o linke tıklayan birisi oy vermiş oluyordu. Bu yöntem burada da işliyor mu acaba bilen var mı?
Herkes hile yapmıyorum diyo sonra böyle diyenler genelde siliniyolar, Kim bu hile yapanlar o zaman
Geçen lenovo yarışmasında bir bayan yapmıştı. Bir tane link hazırlayıp, açık alanlara post ediyorlardı. Ondan sonra o linke tıklayan birisi oy vermiş oluyordu. Bu yöntem burada da işliyor mu acaba bilen var mı?
hayır o yöntem çalışmıyor, zaten lenovo ilk düzenlediği yarışmada o hatayı düzeltti yarışmanın sonlarına doğru ama çoktan iş işten geçmişti, sayfanın sol üstündeki beğene tıklamadan bişey olmuyor, güzel bişey daha var beğeni geride alabiliyosun bunda
hani bazı arkadaşlar hile yapmıyoruz diyorlar ama inanasım gelmiyor, 4 gün öncesine kadar 100lerde olan beğeniler birden 3bine geldi, 3 günde 3bin kişiye ulaşmak üstüne beğene tıklatmak bana göre imkansız
ha olurda kazanırlar tebrik ederiz gene...
Herkes hile yapmıyorum diyo sonra böyle diyenler genelde siliniyolar, Kim bu hile yapanlar o zaman
Fatmagülün suçu ne?

diyesim geldi emre şu yorumuna ne alaka bende bilmiyorum
siz istediğinizi söyleyebilirsiniz kimseye açıklama yapmak zorunda değilim bilen biliyor gören görüyor ne kadar emk harcadığımıbu dalga geçer gibi tavırlarınızıda sizlere gerçekden yakışdıramadım inanın saldırıları rakiplerden beklerken ilk önce forumdan destek verdiğim kişilerden geldiya sağlık olsun
Az önce kontrol ettim de. Hile yok bence. Fakat puan farkları düşündürücü gerçekten.
En çok görüntülenenmi kazanacak ?
sanrım bu konu yine özünden çıkıyor arkadaşlar