0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu çok komik işte
Adamın biri elinde bıçakla camiye dalmış ve içeridekilere seslenmiş.– “Aranızda Müslüman var mı?” demişBıçağı gören cemaat çekinmişadam tekrar aranızda müslüman var mı diye bağırınca ihtiyarın biri yaklaşmış adama; “Ben Müslümanım, ne olacak?” diye cevap vermişAdam,almış ihtiyarı çıkmış. ihtiyara kurban kesmesi gerektiğini ama usulune göre kesmeyi bilmediğini söylemiş.bunun üzerine birlikte çıkmışlar dışarıya, bahçedeki kurbanı usûlüne uygun biçimde başlamışlar kesmeyeBir süre sonra bizim ihtiyar yorulmuş ve dönmüş adama, kan ter içinde; “Benim tâkatim kalmadı En iyisi sen camiden bir başka Müslüman bul, o devam etsin” demiş, bıçağı da adama teslim etmişAdam hemen camiye girmiş, elinde tuttuğu ucundan kan damlayan bıçakla cemaate seslenmişNamazı henüz tamamlamış olan cemaat, bu kez kanlı bıçağı da görünce adamdan iyice çekinmişler– “Aranızda başka Müslüman yok mu?” diye seslenmiş tekrarcemaat az önce giden ihtiyar gelmeyince ve bıçak da kanlı olunca iyice tırsmış.adam tekrar -"yok mu aranızda bir müslüman?"diye bağırınca , korku dolu gözlerle herkes bakışlarını imama çevirmişYerinden doğrulan imam, adamı ve elindeki bıçağı görünce cemaate sitem etmiş; "ULAN 2 REKAT NAMAZ KILDIRDIK DİYE HEMEN MÜSLÜMAN MI OLDUK " :p:p:p
İkinci fıkrayı ateistler yazmış diyolarfıkra güzeldi nerden çıkardın diyorlarrrr,laf söylede nasıl söylersen söyle