0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende onu dedim gülümser önemli olan blogdaki kazananları mahçup etmemek ama bizleri herkes az çok tanıyor hepimiz kargoların gelip gelmediğiine vaktimiz oldukça kontrol ediyoruz sıkmıcaz canımız başlarından eksik olmamaya devam hediyedinizin
ben şimdi tekrar mail atıcam görmezzden gelmeleri onlarında zararına bizimde hep beraber gelmeyenler olarak mail atalım ozaman belki yollarlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGülhanında göndermemişler sadece benle alakalı bişe olsa tmm dicemde benle alakalı değilkii kmseninkini göndermemişlersizin bloglarınız bozuk bi daha katılmayacam ikinize de : ) katıl nolur pierre cassi de gönderdik diye mail attı sorumlu bi firma göndermiştr oO firma gerçekten çok kaliteli ve ilgili bir firma. Kampanyam süresince hep blogumu takip edip ara sıra mesaj yazmaları çok hoşuma gitti ve gönderdikleri kravatı da oldukça beğendim Keşke tüm firmalar öyle olsa valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGülhanında göndermemişler sadece benle alakalı bişe olsa tmm dicemde benle alakalı değilkii kmseninkini göndermemişlersizin bloglarınız bozuk bi daha katılmayacam ikinize de : ) katıl nolur pierre cassi de gönderdik diye mail attı sorumlu bi firma göndermiştr o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGülhanında göndermemişler sadece benle alakalı bişe olsa tmm dicemde benle alakalı değilkii kmseninkini göndermemişlersizin bloglarınız bozuk bi daha katılmayacam ikinize de : )
Gülhanında göndermemişler sadece benle alakalı bişe olsa tmm dicemde benle alakalı değilkii kmseninkini göndermemişler
iyi günler gülümser hanım siz kazananları tekrar gönderirmisiniz 10 tane blogla kampanya yaptık bir karışıklık olmuş olabilir gecikmeden dolayı kusura bakmayın siz gönderin ben bu gün bakar sorunu hallederiz..oleyyytoooo
pierre cassi geçen gün bloğ sayfasında bir kaç kişinin ismini yazıp adres yetersizliklerinden hediyelerini ulaştıramadıkları yazmıştı.pierre cassi ile kendiniz görüşün isterseniz karışıklık olmuştur yoksa yollarlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpierre cassi geçen gün bloğ sayfasında bir kaç kişinin ismini yazıp adres yetersizliklerinden hediyelerini ulaştıramadıkları yazmıştı.pierre cassi ile kendiniz görüşün isterseniz karışıklık olmuştur yoksa yollarlar.kaç tane mail attım geri dönmediler facebook sayfalarınada yazdım kaznadığınız blogu yazın gönderelim dediler yazdım yine yok