Yorumlarda Simge ismiyle Gri renk iPod Shuffle isteyen yarışmacımız hayallerindeki ödülü kazandı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Bilgilendirmenizi görmemiştim. Teşekkürler...
Ayrıca bugün kargolama işlemi yaptım. Ürün tamamen mükemmel.. İnanın kullaklıklar daha büyük..
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine OBLIO MUSIC PLUS X 4GB Mp3 Player kazandırıyor!
Yarışma herkese açık! Referandum sonucununda “Türkiye Evet mi? Yoksa Hayır mı?” diyecek. Cevabın Evet ya da Hayır olabilir… Yeter ki sonucu doğru tahmin et!
12 Eylül referandum sonucunda seninle aynı tahminde bulunan 60. kişi olursan süper hediyeyi kazanacaksın…
Tahminini bu sayfadaki yorum bölümüne yazmalısın. Bol Şans.
Kayit olun veya
giris yapin
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine OBLIO MUSIC PLUS X 4GB Mp3 Player kazandırıyor!
Yarışma herkese açık! Referandum sonucununda “Türkiye Evet mi? Yoksa Hayır mı?” diyecek. Cevabın Evet ya da Hayır olabilir… Yeter ki sonucu doğru tahmin et!
12 Eylül referandum sonucunda seninle aynı tahminde bulunan 60. kişi olursan süper hediyeyi kazanacaksın…
Tahminini bu sayfadaki yorum bölümüne yazmalısın. Bol Şans.
Kayit olun veya giris yapin
bu kampanyan için yeni konu açmalısın, ayrıca 60 barajı getirilicekse orada kaç tane yorum olduğu gizlenmeli, sonuçta ben girdim baktım daha 13 yorum var, yorum bırakmadım, benimle aynı tahmini yapan 60 kişi olduğunda yaparım diye düşündüm yorumu, onlara ufak ayarlar getirmelisiniz bence
kolay gelsin...