0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gerçekmi acep fake mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gerçekmi acep fake mi oo cnm naptın sen özlem ulutaş eski bir kampanyacıdır.4 - 5yıl kadar eskidir.resimdekide kendi zaten.fake değildir merak etme
o bi ara bıraktı cnm kampanyaları.yeniden dönmüş sanırım bundan 3 yıl önce hep kazanan isimler arasındaydı başka bir forumdan tanıyorum ben.bu forumdan kimseyi tanımaz o yüzden ortak arkadaş çok yoktur.
Sahte facebook hesapları yenıden eklemeye başladı..Bariz ortada ne oldukları..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklerlerse kabul etmeyelim arkadaşlar. yarın bir gün bizden destek isticekler İkisinde uye oldugu sayfalar vs.Diğer GittiGidiyor, Name it Türkiye, ASSOS diamondDiğer GittiGidiyor, ASSOS diamond
artık her facebookta cep onayı isticekben kendi kullandıgım aysel durak olan facemi acamıyorum 2gündür onay istiyor sanırım herkesten isticek bunu yaygınlaşıyor