0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinThis is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu ne demeye çalışıyo...tercüme eden olursa sevinirimhata vermiş arkadaşım göndermemiş banada geldi tabi anlamadım bende amasen elinle yaz bence adresi çünkü com.tr yi yazmıyor ben elimle yazdım sonra gitti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin elinle yaz ok
This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu ne demeye çalışıyo...tercüme eden olursa sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinThis is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu ne demeye çalışıyo...tercüme eden olursa sevinirimhata vermiş arkadaşım göndermemiş banada geldi tabi anlamadım bende amasen elinle yaz bence adresi çünkü com.tr yi yazmıyor ben elimle yazdım sonra gitti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin elinle yaz ok ya elimlede yazdım ama aynı msj geliyoo...of ya oğlum uyandı aşıya gitmem lazım ...tüh kaçırdım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinThis is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu ne demeye çalışıyo...tercüme eden olursa sevinirimhata vermiş arkadaşım göndermemiş banada geldi tabi anlamadım bende amasen elinle yaz bence adresi çünkü com.tr yi yazmıyor ben elimle yazdım sonra gitti Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin elinle yaz ok ya elimlede yazdım ama aynı msj geliyoo...of ya oğlum uyandı aşıya gitmem lazım ...tüh kaçırdım...saat 16-00 a kadar yazıyor orda acele etmene gerek yok 4e kadar yaparsın ama elinle yazdıgında neden öle bir yazı gelmişş anlamadım ben elimle yazınca oldu benim