0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet sana kanımın kaynamasında vardı bısıy zaten anlamalıydım evet evet kesin var bişeyler bide akraba çıkmayalım kamile
evet sana kanımın kaynamasında vardı bısıy zaten anlamalıydım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşaka gibi yaa ;Dbugün içerisinde kazandığım 2. blog hediyesi oldu bu , halaa çok şaşkınım bu hastalık lerzandan bana bulaştı kesin tebrik eden herkese teşekkürler , ayrıca esracım sana da çok çok teşekkürler..petunya canım blogların yeni hediye canavarı senmisin yoksa neyse ama fazla söyleyipte nazar etmeyelim güle güle kullan canım
şaka gibi yaa ;Dbugün içerisinde kazandığım 2. blog hediyesi oldu bu , halaa çok şaşkınım bu hastalık lerzandan bana bulaştı kesin tebrik eden herkese teşekkürler , ayrıca esracım sana da çok çok teşekkürler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet sana kanımın kaynamasında vardı bısıy zaten anlamalıydım evet evet kesin var bişeyler bide akraba çıkmayalım kamile yok canım kaysrılı degıılım kırsehırlıyım:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşaka gibi yaa ;Dbugün içerisinde kazandığım 2. blog hediyesi oldu bu , halaa çok şaşkınım bu hastalık lerzandan bana bulaştı kesin tebrik eden herkese teşekkürler , ayrıca esracım sana da çok çok teşekkürler..petunya canım blogların yeni hediye canavarı senmisin yoksa neyse ama fazla söyleyipte nazar etmeyelim güle güle kullan canım çok sürmez eminim, bugüne mahsus benimkisi , ara ara oluyo böle bu arada adres bilgilerimi gönderdim umarım ulaşmıştır..
tebrikleeer bakın benim şansım sizlere geçti:))
tebrikler petunya