0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inter roma bence berabere yada roma alır ama tek oynanıyorsa roma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininter roma bence berabere yada roma alır ama tek oynanıyorsa roma ya muhalefet etmiş gibi olmıyayım ama inter kendi sahasında bu maçı vermez , bu maç ta 3 golde olmaz yani inter veya 2,5 gol altı gibi geliyor bana
1-0 Adriano
nasıl olsuğunu çözmeye çalışırken konyaspora bütün paramı basmışım yaw ne kadar paranız oldu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl olsuğunu çözmeye çalışırken konyaspora bütün paramı basmışım yaw ne kadar paranız oldu?sanırım ankraspor-konyaspor maçına oynamışsınız ama favori ankaraspor yinede belli olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl olsuğunu çözmeye çalışırken konyaspora bütün paramı basmışım yaw ne kadar paranız oldu?sanırım ankraspor-konyaspor maçına oynamışsınız ama favori ankaraspor yinede belli olmaz Konya ankara takımlarına karşı aşırı şansızdır genelde.. Bence de favori ankara.. Ben dun 500 sl kaybettim tek maçtan bana yetti gelecek hafta bi 500 daha yukleniomus onu beklicem.. Mecburen buyuk oynucam..