Gönderen Konu: BiRi ADSL'den, "Özgür BiRi İnternet Paketi Ödüllü Banner Bulmaca"  (Okunma sayısı 1811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelk

• Yeni Kampanyacı
  • *
Biri adsl, özgür biri paketini iki ay ücretsiz veriyor kazanana. eğlenceli de bir kampanya hem de... Resmi yazıyı da aşağıya yazdım. ayrıntılı bilgi için de bu adresten bakabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Merhaba,
Aşağıda resimlerini gördüğünüz bannerlarımız, internette gezintiye çıktığınız sırada karşınızda belirebilir. Bu kampanyamız, sadece bannerların üzerine tıklayarak katılabileceğiniz bir kampanyadır.

Banner kampanyamızdan yararlanmak için, ekteki resimlerde de gördüğünüz gibi; BiRi ADSL bannerlarına tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak formu doldurup bize göndermeniz yeterli. Böylece Banner kampanyamıza başvuran kullanıcılarımız, istedikleri paketi seçtiklerinde, paketin yanında vereceğimiz hediyelere de sahip olabilecekler.

Bu hafta içinde belirleyeceğimiz bir günde, bu bannerlardan yalnızca birini bulup, screenshotını gönderen ilk kullanıcımıza 2 ay ücretsiz, taahhütsüz Özgür BiRi internet paketi hediye ediyoruz. Kullanıcımızın, Özgür BiRi paketi varsa, o günden başlayarak 2 ay boyunca internet ücreti ödemeyecektir. İlk kez Özgür BiRi paketi sahibi olacak ise eğer, ilk iki ay ücretsiz olarak kullanabilecektir.

"Banner bulmaca" yarışmamızın hangi gün ve saatte başlayacağını öğrenmek için facebook sayfamızı takip etmeye devam edin.

İyi şanslar :)

« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2010, 15:11:00 Gönderen: admin »

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Guzelmiste ben teldn baglaniyrum genelde nerdegorcem banneri hem bide bu sanssizlik la
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Bu alışveriş kampanyası ???

Çevrimdışı sibelk

• Yeni Kampanyacı
  • *
alış veriş diil asında. banner'ı bulup, screenshotını alır ve ilk kişi olarak  gonderirsen sana taahhütsüz internet paketi hediye ediyolar.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
facede baslamıs
:)

Çevrimdışı skymoon_891_

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ben kazandım :) Çok şanslıyım bu aralar :) Mevcut TTNET internet paketinin üstüne nasıl eklicekler onu merak ediyom :D

Çevrimdışı grupima

• Yeni Kampanyacı
  • *
ben daha adını hiç bilmediğim, bilinmedik bi sitede buldum bannerların birisini. 8 GB kingson flash bellek veriyo... bana ilk e-mail atana kampanya linkini vereceğim...  ;)