süt için bol bol tatlı yemen gerek canım meyve suyu hatta komposto içmen gerek ayran süt gaz yapıyor bebekte
süt için bol bol tatlı yemen gerek canım meyve suyu hatta komposto içmen gerek ayran süt gaz yapıyor bebekte
artık önemli değil 2 gün sonra yaşına girecek sütü eğlence olsun diye istiyor. hemen hemen herşeyi yiyor maşallah. ama yinede içemem bu tür şeyleri...
artık önemli değil 2 gün sonra yaşına girecek sütü eğlence olsun diye istiyor. hemen hemen herşeyi yiyor maşallah. ama yinede içemem bu tür şeyleri...
2 yaşını geçmişti benim kızım o zamana kadar emzirdim zor bıraktırdım
blog çekilişinden süt muhabbetine döndürmek istemem ama ben zamanında çok yoğurt yedim süt yapıyor diye.üstelik manda yoğurdu

kolay kolay bulunmuyoda köy köy aramıştı kayınpederim.
benim kızım 18 aylık oldu ve hala ısrarla emiyo.inş bizde bigün bırakırız.
ebet o kadar çok süt konusu olmuş ki valla sabah sabah burnuma süt koktu

bebişim olmadığından katılmıyorum ben size bol şans
ebet o kadar çok süt konusu olmuş ki valla sabah sabah burnuma süt koktu

bebişim olmadığından katılmıyorum ben size bol şans
bebişinin olmasına gerek yok zaten canım. tam tersi bu ürünü bebeğini emzirenler kullanamıyor. Katılabilirsin yani.
Yok mu zayıflamak isteyen