Uçurmuşlar Damarımı... Bu arada üzülerek belirteyim ki seni de silecekler aysell boşuna keyiflenmesen iyi olur.
ne kadar emin konuşuyorsun görende ajansın elemanı zanneder seni.firma kazananları ilan etmeden sen açıklamışsın
sevinç camuşcu,seda turan,nursel erdem demişsin daha ajans acıklamdı kazananları dur bakalım.hem kim bunlar nerden oy toplamışlar oy sayılarına aldanma daha şuanki sayfa incelenmedi tam olarak.
arkadaşlarımında dediği gibi bu oylamalı bir yarışma ordaki tariflere uygun yemek yapıp resimi onaylatıp oy toplamak amaç.yoksa asıl amaç yemek olsaydı banvit yetkilileri bir yarışma düzenler juri huzurunda yanlarında yemek yapmamızı isterlerdi en güzel yemek kazanırdı değil mi?daha öncelerde olmuştu bir tat yarışması elemeye kalanlar gidip yemek yapacaktı juri karşısında marifetli olan kazanacaktı bu öle bi yarışma dağil ama dikkatinizi çekerim
benim oylarım gercek oy sabah aksam oy topladım.buyarışmaya çok emek verdim
resmim netten çalıntı bir resim değil kendim yaptım çektim.tarifim yemeğin ismine uyuyor.kuşbaşı etli karnıyarık
tarife uymayan resimler silinecek örnek karnıyarık isimli tarife normal et yemeği yada alakasız bir yemek resmi ekleyenler silinecek.siz ne zaman bayan oldudunuz da yemekleri uyup uymadıgını eleştirir oldunuz bilmemmmm.hatırladıgım kadarıyla erkeksiniz netten bir mankenin resmini tafta ekleyip ben behlüle benziyorum behlül nerden cıktı ünlü oldu beni behlül sanıyorlar falan diyordunuz gecenlerde .
bugüne kadar calıntı ve uyumsuz resimler sürekli silindi.uyumsuz olsam silinirdim.onaylanırken banvit yetkilileri tarafından onaydan geciyor.yayınlasa bile uyumsuz resimler 3 gün içinde siliniyor.ben 3 hafta yarıştım emek verdim.
siz dalga gecer gibi cok sevinme aysell sende silinceksin demeniz emeğe HAKARET sayarım.
ama sırf tanıdıgınız hatice cevik kazanamadı die beni şikayet edip sildirmekse niyetiniz ...merak etmeyin bende boş değilim.
hatice cevik yarışmaya 3 resim ile katıldı kendisiadına eşi tamer cevik ve ayse adıyaman.
sevinc camuşcu kazanacak diyorsunuz daha ilk sayfanın oyları incelenmedi.oylar düşecek daha cok.
cekilen foto makinasının markasından yola cıkarak büyük ihtimalle sevinc camuscuda hatice cevike ait.aynı anda 3 4 resmi bir yürütüyordu çünki.ben kuralların dısına ç ıkmadım hakkımla yarıştım oy topladım.kendime hiç oy vermedim.hak ediyorsam kazanırım zaten.sizden ricam emeklerimle alay eder gibi konuşmamanız.sonucu siz değil kimse bilemez bende bilemiyorum acıklanacagı günü bekliyorum lütfen kelimelerinize dikkat ediniz iyi günler