aldığınız ürün hakkında bilgi verirmisiniz
şu an telefondan giriyorum. Pazartesi günü size link yollarım.
teşekkürler 
Ürünün linki bu arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsürekli süt poşeti almaktansa bunlar daha kullanışlı. Dökülme derdi yok. Sürekli alıp para harcama derdi yok. Ben çok rahat ettim.
gamzelim teşekkür ederim canım inceliyorum hemen...
gamzelim teşekkür ederim canım inceliyorum hemen...
rica ederim canım. annelerin ve anne adaylarının bu konularda paylaşımcı olması gerekiyor. Bebeğin türlü türlü masrafı oluyor.Her ay poşete vereceğim parayla bebeğimin bir kısım eksiklerini giderebiliyorum.
teşekkürler 
Kayit olun veya giris yapin
sürekli süt poşeti almaktansa bunlar daha kullanışlı. Dökülme derdi yok. Sürekli alıp para harcama derdi yok. Ben çok rahat ettim.
çok güzel bir ürünmüş bilgilendirdiğin i,çin teşekkür ederim arkadaşım. inşallah 3-5 aya çalışmaya başlarsam Allahın izniyle, bende almayı deüşünüyorum böyle bir şey. tekrar sağol...
teşekkürler 
sürekli süt poşeti almaktansa bunlar daha kullanışlı. Dökülme derdi yok. Sürekli alıp para harcama derdi yok. Ben çok rahat ettim.
çok güzel bir ürünmüş bilgilendirdiğin i,çin teşekkür ederim arkadaşım. inşallah 3-5 aya çalışmaya başlarsam Allahın izniyle, bende almayı deüşünüyorum böyle bir şey. tekrar sağol...
hiç önemli değil canım. sanırım seninki daha küçük.
teşekkürler 
hiç önemli değil canım. sanırım seninki daha küçük. 
11 aylık benimki ama bana çok düşkün. inan odadan çıksam arkamdan dövmüş gibi ağlıyor. sanki çalışamayackmış gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum
işe ilk başladığım günlerde gözlerim dolu dolu oluyordu....
şimdi ise ben çıkarken kızım uyanmasın diye dua ediyorum....
beni evden çıkarken gördüğünde ağlaması içimi yakıyor......
kaç kere kapıdan döndüm onu emzireyim diye
Aynı durum bende de var. Parmağımın ucunda çıkıyorum kapıdan. Uyanıksa babaannesi alıyor diğer odaya götürüyor oyuncaklarıyla öyle kaçabiliyorum. Geldiğimde bana sarılıyor, öpüyor. Çok üzülüyorum ama çalışmak zorundayım. İlk işe başladığımda bana da ne zor gelmişti.
keşke hayırlısıyla bide ben iş bulup çalışabilsem. bu devirde tek maaş az geliyor. onu geçtim ileride kendim ve bebeğim için güvence yaratmak en çok da...