0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aldım frambuazlı fena değildi hepsini farklı alıp stok yapıcam
bende bugün edirneden tekirdaga gittim alabilmek icin kasiyerlerin haberi yokmus danısmaya gönderdiler danısmada 2 saat bekledim alamadan geldim bidaha gidisimde alabilirim insallah:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım frambuazlı fena değildi hepsini farklı alıp stok yapıcam adana dasın dimi problem cıktımı alırken danısmayamı gıtcez bıde varmıydı dondurma cok son soru farklı cesıdınden alabılıyormuyuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım frambuazlı fena değildi hepsini farklı alıp stok yapıcam adana dasın dimi problem cıktımı alırken danısmayamı gıtcez bıde varmıydı dondurma cok son soru farklı cesıdınden alabılıyormuyuzevet adanadayım cnm önce birkaç görevliye sordum haberi yoktu burda pos cihazı yok malesef falan dedi. sonra danışmaya gittik orda kampanya detayları vardı bir dosyada kadın baktı ve bütün kuponları çıkardı... dondurma çok fazlaydı 30 dan fazla diyebilirim özel stand da yapmışlardı dolapların içi dolu yani ve istediğin çeşitlerden alabiliyorsun canım...