gelmeyen paketim için az önce yazdıgım mail.yemem bundan sonra asla banvit ama hiç bir zamanda hakkımı bırakmam kimsede;
merhaba
müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan, kimsenin hakkını yemeyen firma merhaba banvit.
yarışmada hakkımı yediniz hak ettiğim hediyeyi benden az oyu olanlara gönderdiniz.
eee peki her 50. olarak kazandıgım hediye paketini neden göndermediniz???
yemeğim uyumsuzmuş ama juriniz onayladı yarıştırdı peki bunda da her 50. olarak kazanmam mı uyumsuzdu?

kazanalı tam 2 ay oldu hala paket gelmedi ,oda yalan oldu, çok mu uzak acaba balıkesir bandırma 2 ayda gelemiyor paketim.zaten gelse bile yemem asla evime sokmam çevreme de yedirmem ama ben hak ettiğim şeyi sessiz kalıp bırakmam her zaman hakkımı ararım yedirmem kimseye bunu bilin.
paketi gelmeyen hala onlarca insan var benimde gelmedi ve nedenini merak ediyorum
göndermek için 2 yılın mı geçmesini bekliyorsunuz acaba 2 ay oldu niyetiniz yok sanırım göndermeye illa mail yazarak kendinize bu lafları söyleterek mi göndereceksiniz.
milletin hakkını yediniz zaten bolca.
kazandığı paketleri de göndermiyorsunuz ben anlamadım keşke yarışma yapmasaydınız .bir et teknikeri olarak gözümde saygınlığınız vardı eskiden .zaten ödülleriniz hayal mahsulü insanlara kazandırıldı.kendi adımıza kazandıgımız paketlerde mi o kişilere gidecek.
bu sefer ne bahane üreteceksiniz acaba merak ediyorum
--sizin tavsiyenizi aslında onayladık ,aslında sizin bu paketi kazanmanız gerekliydi
ama sonra bida inceledik aslında her 50. kişi olmamışsınız, jurimiz yanlış saymış mı diyeceksiniz bu seferde sebep olarak 
kazandıgım hediye paketim bu hafta gelsin.bahçemdeki kediler yemek için bekliyorlar.