bana telde inci hanım avukata vermeden önce 1 2 gün bekleyin dedi gecen cuma
-yetkili kişi yurt dışından gelince acıklama yapacak yazılı olarak dediler 10gün oldu açıklama yok beklemek istemiyorum.telefonlara cıkmıyorlar maile yanıt vermiyorlar.numaramı alıyorlar arayan yok.
paramı da ayarladım avukatta hazır ne olacaksa olsun veriyorum yarın kesin olarak dava başlıyor.
her şekilde haklıyım.resimim 25 gün yayında durdu gercek oy topladı
en cok oy alan kazanacakken begendileri resimlere kazandırdılar.o resimlerin oyları hileli.hepsi incelenecek ipler incelenecek.yarışmada benden başka
en çok gercek oy toplayan yoktu
kurallarda kanıtlarda benden yana.ses kayıtları dinlenecek başka bir firma ipleri resimleri inceleyecek.ozaman hersey ortaya çıkacak.zaten kazananlar uzaylı mıdır nedir ortada yok hiç birisi

yada böle bi yarışma olmadı bile hayal ürünüydü bilemiyorum.
dava sonucunu ise yine ücret ödeyip resmi gazetede yayınlatacağım.banvit 40yıllık şirketmiş herkes bilsin madem.
1 2gün bekleyin sabredin acele etmeyin dediler 10gün oldu.benden bu kadar.suskunlugumu koruyamacagım daha fazla.yarışmalardan sogudum hak ettiğim ödülü vermediler.artık ödül falan yok gözümde sadece haklı oldugumu ispatlıyayım bu önemli.davamı actıktan sonra 10 tane ipad verseler geri çekmeyeceğim kararımda çok kesinim.