arkadaşlar 2. ürünü gelmeyen yada 2. kazanamayan arkadaşların neden kazanamadığını inci hanımı arayarak sordum... banvit yetkilisi kendisi. tek tek mail adreslerinin kontrol edildiğini ve aynı maili yollayanların yada yanlış mail göderenlerin mail adreslerinin bilgisayar tarafından otomatik silindiğini ve bu yüzden 2. kazanamadıklarını.... 2. yada 3. kazanların ise tek tek kontrol edildiğini aynı mail adreslerine gönderim yapıldı ise kazandıkları ürünün iptal olacağını söylediler

bu yüzden aynı mail adresini gönderdiğin yada 2. maili aynı kişiye gönderdiysen 50. olsanda o otomatik olarak silindiğini söyledi... valla ben onun yalancıyım... bende dedimki ben nerden bileyim bir sürü kişiye gönderiyorum ya ikinciyi yanlışlıkla gönderirsem neden iptal oluyor dedim inci hanımda gönderdiğin mail yani davetin eğer 50. ise ve o mail adresini daha önceden göndermişsen pc onu otomatik olarak kaydediyor ve 50. olamıyorsun senden bi sonraki direkt 50. oluyor dedi.. aynen böyle uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur...