0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2 paket kazandım annem ve kendim adına paketin içeriğini çok merak ediyorum arkadaşlar buda yonca gıda gibi yapmsında paketi açınca numunelik bir salam yada sucuk çıkarsa hiç şaşmıcam yonca gıda güvenimi sarsınca böyle düşünmemem elde degil Yonca paketinden ne geldiki
bende 2 paket kazandım annem ve kendim adına paketin içeriğini çok merak ediyorum arkadaşlar buda yonca gıda gibi yapmsında paketi açınca numunelik bir salam yada sucuk çıkarsa hiç şaşmıcam yonca gıda güvenimi sarsınca böyle düşünmemem elde degil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2 paket kazandım annem ve kendim adına paketin içeriğini çok merak ediyorum arkadaşlar buda yonca gıda gibi yapmsında paketi açınca numunelik bir salam yada sucuk çıkarsa hiç şaşmıcam yonca gıda güvenimi sarsınca böyle düşünmemem elde degil Yonca paketinden ne geldiki1 LT sıvı yag
olsun canım Allah bereket versin bana 1lt sıvı yağı önceki kmp. gelmişti zaten
mail gitmiyor bir türlü sorun mu var acaba sitede
dün aksam birisi oturmus hepimize sahte oy vermis bes belli bir anda 250 oy artmısım ki imkansız ben zar zor oy topluyorum. bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan yardım edebilirmi. fotoğrafımı silebilirler bu sahte oylar yüzünden:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail gitmiyor bir türlü sorun mu var acaba sitedebence var