Gönderen Konu: Kanaltürk Tekne Turu Hediye Ediyor  (Okunma sayısı 5912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
Ynt: Kanaltürk Tekne Turu Hediye Ediyor
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2010, 18:11:38 »
Halkımız iyidir bir iki esnaf için ayvalık halkı demıyelım Arkadaslar. esnaf ahlakı olmayan tuccar gorunumlu sımsarlar olabılır. Diş göstermek gerekıyor cogu zaman. Ozellıkle tekele dusmus pıyasada malesef paranızla rezıl olabılıyorsunuz.

Lanet Gelsin Onaaa :D
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2010, 12:35:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
fallen sen hangi tekne ile çıkaracaksın. Ben Ayvalıklıyım 2 hafta öncede ordaydım. Memleketime aşık biri olarak Ayvalıkın her daim reklamını yaparım ama bu sene aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayvalıkın esnafı o kadar kötüki resmen niye geldiniz bi daha gelmeyin memleketimize der gibi davranıyorlar...
Her sene katılırım tekne gezisine ama bu sene katıldık katılacağımıza bin pişman olduk. Günümüz zehir oldu. Ege tura bindik eşimle. alt kattaki masalardan birine oturduk gazetemizi okuyoruz. Tekne kalkmasına yakın Sarı saçlı orta yaşlı bilet satan kadın geldi burdan kalkın şu dört kişinin oturduğu masaya oturun ben buraya grup alacağım dedi. Bende hemen tepkimi gösterdim. Biz sabah erkenden geldik biletimizi aldık istediğimiz yere oturduk ben gidip o insanlarla dip dibe oturmak zorundamıyım dedim. Ama istiyorsanız bizim masaya gelip oturabilirler dedim. Kadın ılımlı davranmak yerine size kalkın diyorum dedi.
Ben hem paramı vermişim hemde bide azar işitiyorum. Hemen kalkıp tekneden indik tabi. Ama tekneler kalkamaya başlamıştı öylesine gidip başkasına bindik ama o sinirle günüm kötü geçti.

Onca tatil köyüne gittim esanaflığı bu kadar kötü olan tek tatil yeri ne yazıkki benim memleketim..
Sen tanıyorsundur fallen ege turu. söyle onlara yakında 2 kişi bile bulamayacaklar teknelerine bindirecek. Bu kadar kötü işletmecilik olamaz..

hangisiyle isterseniz :)) bu arada ege turdaki ablanın adı aysel abla o biraz tuaftır (kafadan) :))) esnaflığa gelince çok doğru sölüyorsun bende burda bir esnafım bazen utanıyorum valla insanlar gece gündüz turist gelse nasıl kazıklarız diye düşünüyorlar.... keşke sizi tanısaydım çünkü ben sizi götürdüğümde daha farklı bir muamele görürdünüz aslında böle olmaması lazım herkeze eşit ve iyi davranmaları lazım ama insanlar işte... birşey söliyimmm şimdi ceplerine para giriyor aferdersiniz bitarafları kalkıyor siz bide kışın ortasında görün onları :D
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
    • moonlight
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2010, 12:37:53 »
evet ne yazıkki sular sürekli kesik. sabah 11 de gidiyor akşam 18.00 e kadar gelmiyordu. Bir tatil beldesinde yaşayabileceğiniz en büyük sıkıntı.

Diyorumya Ayvalık halkı sanki kafa kafaya vermiş biz nasıl buraya tatile gelmesinler gelenleride kaçıralım diye ugraşıyorlar...Her sene tam yaz başlar yol çalışmalarıda başlar..Olan bütün plajları yıktılar.. Yani insanlar kaçsın diye ellerinden geleni yapıyorlar..

Çok üzülüyorum ama elden gelen birşey yok. Alaçatıdan kat kat güzel ama Alaçatı 1 numara oldu.Çünkü yapılaşma ,işletmecilik anlayış bambaşka..

çok haklısın arkadaşım.... ayvalıkğın her sene ilerlemesi gerekiyor ama tam tersine her sene biraz daha geriye gidiyor bilmiyorum hiç kışın bulundunmu burda eyer bulunduysan daha iyi anlarsın beni :))

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
    • moonlight
« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2010, 12:39:46 »
Benim yakında gelme ihtimalim yüksek. :)

gelirsen mutlaka banada uğra en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım sizi :)

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #14 : 10 Ağustos 2010, 12:46:16 »
Benim yakında gelme ihtimalim yüksek. :)

gelirsen mutlaka banada uğra en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım sizi :)

Sağol arkadaşım, söylemen yeter. :)

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2010, 10:38:26 »
ben Ayvalıklıyım ailem halende orda yaşıyor. Bütün esnaf için söyleyemem ama yarısından fazlası öyle ne yazıkki. Alt tarafı 3 ay çalışırlar bütün kış yatarlar ama o 3 ay çalışmak bile zor gelir. O kadar güzel sahilimiz var ama elle tutulur bir tane bile plaj yok. Bir tek Aytaş var 15-20 gün tatile gidiyorum bütün tatilimi orda geçiriyorum. Çünkü upuzun kumsalı var ama her yer halk plajı. Kalkıp denize girdiğinizde fotograf makineniz yada telefonunuz çalınmış olabiliyor.başımıza geldi o yüzden..
Yinede hiçbiryere değişmem sonuçta memleketim orda doğdum büyüdüm sadece üzülüyorum neden diğer tatil beldeleri gibi olamıyor diye...

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
    • moonlight
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2010, 11:18:33 »
ben Ayvalıklıyım ailem halende orda yaşıyor. Bütün esnaf için söyleyemem ama yarısından fazlası öyle ne yazıkki. Alt tarafı 3 ay çalışırlar bütün kış yatarlar ama o 3 ay çalışmak bile zor gelir. O kadar güzel sahilimiz var ama elle tutulur bir tane bile plaj yok. Bir tek Aytaş var 15-20 gün tatile gidiyorum bütün tatilimi orda geçiriyorum. Çünkü upuzun kumsalı var ama her yer halk plajı. Kalkıp denize girdiğinizde fotograf makineniz yada telefonunuz çalınmış olabiliyor.başımıza geldi o yüzden..
Yinede hiçbiryere değişmem sonuçta memleketim orda doğdum büyüdüm sadece üzülüyorum neden diğer tatil beldeleri gibi olamıyor diye...

insanlar cahil gençleri görmüyormusun kışın hepsi işsiz ya esrar içerler yada alkole sararlar böye insanları olan biryerden gelişmesini beklemek çok zor bence :)

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2010, 11:24:09 »
İşin kötü tarafı kendileri birşey yapmadıkları gibi dışardan gelip iş kurmaya çalışan birinede iş yaptırmazlar. Ayvalıklı biri bile gidip sarımsaklıda iş kuramaz başına yıkarlar..ne yaparlar ne yaptırırlar..

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
    • moonlight
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2010, 12:10:16 »
İşin kötü tarafı kendileri birşey yapmadıkları gibi dışardan gelip iş kurmaya çalışan birinede iş yaptırmazlar. Ayvalıklı biri bile gidip sarımsaklıda iş kuramaz başına yıkarlar..ne yaparlar ne yaptırırlar..

biz senelerdir sarımsaklıda yazları dükkan açıyoruz geçen sene deişiklik olsun diye cafe açtık çekemediler mekanın üstüne konmaya çalıştılar.....valla aklı olan sarımsaklıdan ev felan almasın...