0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar tuhaf karşılamayın ama mail de resim yollamyı biri bana anlatabilir mi?hiç yapmadığım bişey..gülmeyın ne olur..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar tuhaf karşılamayın ama mail de resim yollamyı biri bana anlatabilir mi?hiç yapmadığım bişey..gülmeyın ne olur..E-posta adresin hangi siteden?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar tuhaf karşılamayın ama mail de resim yollamyı biri bana anlatabilir mi?hiç yapmadığım bişey..gülmeyın ne olur..E-posta adresin hangi siteden?hotmail..dün yaptım bişeyler ama oldu mu bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar tuhaf karşılamayın ama mail de resim yollamyı biri bana anlatabilir mi?hiç yapmadığım bişey..gülmeyın ne olur..E-posta adresin hangi siteden?hotmail..dün yaptım bişeyler ama oldu mu bilmiyorumMail yazarken üstte 'ekler' diye buton var ona tıklayıp ekleyebilirsin.