Bencede önyargılı olmayın Kamile hanım, takip edin sayfamızı, tüm açıklamalarımıza rağmen şüphelenirseniz beğenmekten vazgeçebilirsiniz. Uzun uzun puan toplatan, insanları yoran bir uygulama değil, insanları sıkmamak için bir ad, soyad, mail bile almadık. İyi Akşamlar
Nasıl çekemiyor arkadaşım?Daha önce kullandım herkesin ismini yazıyorum ilk sırada çıkan isim kazanıyor,sen nasıl çekiyorsun peki?Sistemini anlat videonu koy herkes de inansın.Yok ben inandıramam kimseyi uğraşamam dersen de beni alakadar etmez,sayfaya hayran da değilim.
Hiçbir teknik bilgin yok, kafadan sallıyorsun, ben yazılım mühendisiyim, bana olabilecekleri anlatma, 6600 kişinin adı tek tek yazılmaz, ancak Facebook bu listenin çıktısını verirse çıkartır kağıtlara bastırırsın dijital ortamda, Facebook öyle bir çıktı vermiyor, neyse uzatmanın anlamı yok, sen üye olmayıver.
Ya neden bukadar gerildi bu konu? Amac kampanyadan haberdar olmak deglmi.Tamam haberdar olduk katilip katilmamak herkesin kendine kalmis
Kardeşim burda artist artist konuşma,çekilişi nasıl yapıyorsun onu anlat o zaman?
Sayfanın ilk gününden beri üye olanlar not defterine kaydedilir,ve list randomizeye kopyala yapıştır vasıtasıyla yapıştırılır.Sen sayfaya üye olanları bile not almadan nasıl çekiliş yapıyorsun zaten çok ilginç.Neyse konuyu da sayfanı da şikayet ettim,gereksiz konulara gerek yok bu forumda.
Arkadaşlar gerilmeyin yaww...Bu arada bende sayfanın sürekli takipçisiyim..Kazananlar yazmışlardı hediyelerimiz elimize geçti diye.Hatta çok iyi hatırlıyorum.Beyfendinin biri rimel kazanmış.Kazandığım rimel geldi teşekkürler yazmış.Altına biriside iyi olmuşta sen rimeli naapcan yazmıştı.Çok gülmüştüm...

)Yani ben bi sahtekarlık gibi bi durum olucağını sanmıyorum.Ramazan ramazan kırmayın birbiriniziiii
Adam gelmiş formumuzu değer görmüş konu başlatmış neden millet çekemiyor anlamış değilim..... Beğenmeyen beyenmez inanmayan inanmaz bukadar basit silahmı dayıyolar beyninize kardeşim.... Heralde bi kazancı olacaktır veya vardır.... Bazı kişiler her konuya atlayıp muhalefet olmasa olmaz!!!!! Ama bu kişiler şunu unutmasınlarki kendilerine dost değil DÜŞMAN ediniyorlar!!!!!!!