Gönderen Konu: Yorumunu yaz, Cep telefon TL yüklemesi kazan! / akillifiyat  (Okunma sayısı 17580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Yorumunu yaz, Cep telefon TL yüklemesi kazan! / akillifiyat
« Yanıtla #100 : 14 Ekim 2010, 15:48:12 »
madem karşılıklı menfeat sözkonusu.benim 25 yorumum var onaylanmış o zaman kontörümü yüklemeizi beklıyorum .biraz da ben menfeatime bakayım.siteden kaç kez durumu da bildirdim ama bir cevap bile yazamadınız..bu durumda sadece siz karlı çıktınız..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 14 Ekim 2010, 15:52:20 »
70 kelimenin çok çok üzerinde yazdığım yorumlar.ve içeriğinde de sözkonusu markanın adı da geçiyor.yani kurallara uygun.toplam puan ise 0...bu nasıl bişey şimdi?yani oşuna yorum yazdığımızla kaldık.ben gibi pek çok kişi..

Çevrimdışı Akıllıfiyat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #102 : 14 Ekim 2010, 18:43:40 »
madem karşılıklı menfeat sözkonusu.benim 25 yorumum var onaylanmış o zaman kontörümü yüklemeizi beklıyorum .biraz da ben menfeatime bakayım.siteden kaç kez durumu da bildirdim ama bir cevap bile yazamadınız..bu durumda sadece siz karlı çıktınız..

şu ana kadar kampanya dahilinde, hediye kazanmış ve telefonu bize ulaşmış olanlardan kontörü yüklenmemiş bekleyen kimse bulunmamaktadır.

bugün yeni bir kullanıcı daha gelmiş hediye kazanan ama bunun sizin kullanıcınız olup olmadığını bilmiyorum. akıllıfiyattaki kullanı adınızı verirseniz kontrol edip, eğer sizinse cep numaranızı aldıktansonra en geç  24 saat içinde yüklemenizi yapalım.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 14 Ekim 2010, 18:51:34 »

şu ana kadar kampanya dahilinde, hediye kazanmış ve telefonu bize ulaşmış olanlardan kontörü yüklenmemiş bekleyen kimse bulunmamaktadır.

bugün yeni bir kullanıcı daha gelmiş hediye kazanan ama bunun sizin kullanıcınız olup olmadığını bilmiyorum. akıllıfiyattaki kullanı adınızı verirseniz kontrol edip, eğer sizinse cep numaranızı aldıktansonra en geç  24 saat içinde yüklemenizi yapalım.

kullanıcı adım:  suzan7814
umarım kontörüm yüklenir..ulaşamıyorum çünkü size bir türlü..hazır burda yakalamışken..sizden cevap beklıyorum..çok teşekkürler..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #104 : 14 Ekim 2010, 19:03:03 »
Son olarak uyguladığınız kurallara uygun yazdığım halde puanımı vermeyip hakkımı yediniz!Şimdi de kalkmış iki taraf da kazanmalı diyorsunuz!Ben sizi samimi bulmuyorum.Sitenizden yazdığım onlarca mailden hiçbirine cevap vermeye tenezzül bile etmediniz!Burada mesajla telefon edeceğinizi söyleyip numaramı aldınız,ama yine aramadınız!Daha sonra sizi aradık ama ulaşamadık diyorsunuz1Verdiğim Turkcell hattı,cep telefonu kapalı dahi olsa kim aramış,olarak mesaj gelmekte,ama böyle bir mesaj da gelmedi!Sorarım size,yaptığınız ve verdiğiniz sözün neresi doğru?Lütfen elinizi vicdanına koyun,ya onaylanan yorumlara puan verin ya da onaylayıp puan vermiyorsanız sitenizde yorumumuzu yayınlayıp haksız kazanç elde etmeyin!Hakkımı helal etmiyorum! >:(

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 14 Ekim 2010, 19:09:49 »
benim de pek umudum yok zaten.burada görünce yazayım dedim..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #106 : 14 Ekim 2010, 19:13:27 »
benim de pek umudum yok zaten.burada görünce yazayım dedim..
Bana yazıp sözde duyarlı olduklarını söylüyorlar,alakası yok!Verdiğim telefon numarasını aramadıkları halde sizi aradık ulaşamadık diyorlar1Onlar uyanıksa ben daha uyanığım,onlara turkcell numaramı verdim,kaçış yok!Eğer gerçekten aramış olsalardı kim aramıştan mesaj gelecekti,mesaj gelmedi!İnsan biraz utanır bari! >:(

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 14 Ekim 2010, 19:15:00 »
kaç yorumun var?benim 25 tane allahtan fazlasını yazmamışım..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #108 : 14 Ekim 2010, 19:24:45 »
İlk 25 yoruma 10 lira yüklediler,ne yalan söyleyeyim.Daha sonra kuralları değiştirip 70 kelime sınırı koydular.Ben 80 kelimeden fazla makul ve mantıklı yazdığım halde yorumumu ceplerine atıp bize avucunuzu yalayın dediler.Adamlar uyanık yorumları hem sitelerinde yayınlayıp kazanacaklar,bize de kurallara uygun değil deyip puanımızı vermeyip haksız kazanç elde edecekler. ;D

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 14 Ekim 2010, 19:26:35 »
İlk 25 yoruma 10 lira yüklediler,ne yalan söyleyeyim.Daha sonra kuralları değiştirip 70 kelime sınırı koydular.Ben 80 kelimeden fazla makul ve mantıklı yazdığım halde yorumumu ceplerine atıp bize avucunuzu yalayın dediler.Adamlar uyanık yorumları hem sitelerinde yayınlayıp kazanacaklar,bize de kurallara uygun değil deyip puanımızı vermeyip haksız kazanç elde edecekler. ;D

hiç değilse 10 tl'lık olanı kurtarmışsın..o da fayda..bişey sorcam telefon mu etmek gerekiyor kontör başvurusu için?ben yanlış mı anladım yoksa