Ben de yazdım onaylandı beklemede diyor. İletişim bilgilerini girmeye bi yer yok nasıl telefonuma yüklücekler anlamadım
dün benden mail ile tel no mu aldılar dün yüklenmedi bugünde hala yoktu mesaj attım tam buraya hala kontor gelmedi diyecektimki yüklendi diye mesaj geldi:)
Ben de yazdım onaylandı beklemede diyor. İletişim bilgilerini girmeye bi yer yok nasıl telefonuma yüklücekler anlamadım
dün benden mail ile tel no mu aldılar dün yüklenmedi bugünde hala yoktu mesaj attım tam buraya hala kontor gelmedi diyecektimki yüklendi diye mesaj geldi:)
Teşekkürler yanıtın için =) bende az önce aradım telefon numaralarından bu konu hakkında bilgi almak için operatör sürekli mesguldu bekleyelim madem. Hem sen de almışsın tbrik ederim
Dün 25 onaylanan yorumumla beraber 10 tl yüklemesi istedim.3 defa mesaj yolladığım halde hala dönüş olmadı.
adamlar hala yükleyecek 10 tl yi ne telefona bakıyorlar ne maile cevap veriyorlar ya yok böyle bir şey
benim tahminime göre belli yükleme günleri var galiba bu salı günü bana 30 tl yüklediler şimdi de 10 tl alacagım var
adamlar hala yükleyecek 10 tl yi ne telefona bakıyorlar ne maile cevap veriyorlar ya yok böyle bir şey
sizden telefon numarası istedilerse aynı mail adresinden gelmedi diye mesaj atın ben attım 1 saat içinde yüklendi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresi bu gelmediyse
2 gün önce 27 yorumum onaylandı.Tam 3 defa 10 tl yüklemesi istiyorum diye mesaj yazdım.Olumlu ya da olumsuz cevap alamadım.Mesaja cevap verme çok uzun zaman alıyor mu?Konu hakkında tecrübesi olanlar bilgi verirse memnun olurum.