ya 1.yi tahmin eden en çok puan toplayan üyeye hediye var diyor, oylamak boşa anladığım. açıklamada yok nasıl kazanılacak,birde mpi iznindeymiş
bende bu yarışmaya katıldım ilk 100 e girdim bu yarışma tamamen yalan sadece göz boyamak için yapılmış hatta sözleşme imzalamamışım gitmek istiyorum bırakmıyolardı stutyo dedikleri yer taksimde iğrenç bi yerdi koaför olarak küçük yaşta çoçukları getirmişler bişeyler yaptırmaya calışıyolardı makyöz bir makyAJ Yapıyodu iğrenç bukdr abartı olamaz vücudumuz bile makyajlıydı dayanamadım ve yarışmadan kaçtım avukata verilcegini söleyrk tehtıt ettiler ama hiçbişeyde yapamadılar:)
Arkadaşlar o kadar eleştiri yapmışsınız, hatta eleştiri boyutunu aşan sözler söylemişsiniz, hoş değil, bende bazı arkadaşlarımın gazıyla bu yarışmaya katıldım, ılk 50 e kaldıktan sonra sözde röportaj için çağırdılar ama artık bıkmıştım ayaklarına gitmekten, ayrıldım, birde arkadaşlık sitesi olduğumuzu bizimle ırtibata geçebildiklerini yani deyim yerindeyse bizi resmen pazarladıklarını anlamıştım...Aynı zamanda yukarıdakı arkadaşın sözlerine katılıyorum, iğrenç makyaj, igrenç terlikler, ben zaten modellik yapıyorum, 26 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var, ben onun birincisiyim, bu bana yetiyor.