Geçen yıl bize haber vermeden açıklamışlardı,mağara gezisinde sınav sonucumu öğrenmiştim 
Hadi inşallah iyi bir puan alırsın simge.
teşekkür ederim ufukcum inşallah
hayırlısı olsun arkadaşlar son çare bende gireceğim 
teşekkür ederim iş bulamayınca mecbur kalıyosun malesef uzun süredir arıyorum ama iş yok tek umudum kpss artık
hayırlısı olsun arkadaşlar son çare bende gireceğim 
teşekkür ederim iş bulamayınca mecbur kalıyosun malesef uzun süredir arıyorum ama iş yok tek umudum kpss artık
Kpss'ye fazla anlam yüklenmeye başladı,bu hiç hoş bir durum değil,her yerde kpss kursları açılıyor.Öss'nin yerini bu sınav almaya başladı
aynen öyle zaten kursa falan gitmedim o yüzdende umudum yok çünkü insanlar bir sürü para verip o kurslara gidiyo pek şansım yok die düşünüyorum bende
Eğer matematik biliyorsan kursların hiçbir anlamı yok,ben kursa gitmedim evde hazırlandım.
Disiplinli şekilde evde ders çalışamayanlar için kurslar ideal,onun dışında fuzuli masraf bence:)
Bilgisayarcılara ayrılan kontenjan az o yuzden kpss ye girip girmemek arasında gidip geliyorum ozel sektörde daha talep var
Eğer matematik biliyorsan kursların hiçbir anlamı yok,ben kursa gitmedim evde hazırlandım.
Disiplinli şekilde evde ders çalışamayanlar için kurslar ideal,onun dışında fuzuli masraf bence:)
matematiğim iyi ama tarihim felaket ötesi hiç yapamıyorum nası olcak bakalım
bu arada ösym'nin sitesi çöktü
herkes için hayırlısı olsun