135.000 olmasa 100 tane olsa anlarım da bu tepkiyi o kadar cok ki zaten kazanan kazanabildiği kadar kazansın bence
36 tane farklı sofrayı ne ara hazırladın daha ramazanın kaçındayız yoksa bitti de ben mi fazladan tutuyorum

Ahahahhaha bayıldım buna:) Çok yaşa emi..
Türk insanı psikolojisi işte, kazanamayınca hemen saldırma mekanizmasına geçerler böyle
135.000 olmasa 100 tane olsa anlarım da bu tepkiyi o kadar cok ki zaten kazanan kazanabildiği kadar kazansın bence
ülke 70 milyondan fazla 135 bin çok abartılı değil bence.
yoo kazandık bizde ama 1 tane kendime 1 tanede anneme kazandım.ben bu kadar aç gözlü olanları anlayamıyorum sadece...Başkasının hakkını yemeye giriyor bu bence.sadece benim fikrim tabii arkadaşlar.sizin fikrinizede saygı duyarım.sizde benim fikrime saygı duyun lütfen
1 hafta sonra kampanya bitiyo. Katılım sayısı şuan 10.000'den fazla değil. 70 milyonun bu kampanyadan haberi yok. Seninki şuna benzedi, 'Şuan 70 milyon kişi bizi izliyor'
Türk insanı psikolojisi işte, kazanamayınca hemen saldırma mekanizmasına geçerler böyle 
saldırmayla ne alakası var. aç gözü olmayın dedim sadece yarası olan gocunur. 3 paket al otur. 2 tane foto yolladım onlara çıkarsa bana yeter.
bence gayet iyi bi pakette 12 tane oldugunu düşünürsen Sütaş harika bi kampanya yapmıs
ayrıca 70 mlyonun 70 mlyonuda katılmıyo zaten kampanyalara