0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
afiyet olsun stafex.bayramda şeker yerine tatlı dağıtırsınız.mümin ya sende ağlatma beni.şimdi ağliciim
1 paket sütaşım geldi antalyadayım.yanlız gidip biz aldık kargodan o şekilde göndermişler
bana 1 tane bile gelmedi.ağlıyıp duruom kaç gundur :(i
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 paket sütaşım geldi antalyadayım.yanlız gidip biz aldık kargodan o şekilde göndermişler benim kapıma kadar getirdiler, öyle göndermemişlerdir, kargocu üşenmiştir gelmeye Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana 1 tane bile gelmedi.ağlıyıp duruom kaç gundur :(ibi resim çekmedinmi keşke kampanya dahilinde söyleseydin ben verirdim sana foto o kadar çok aç değildim hepsini atmadım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 paket sütaşım geldi antalyadayım.yanlız gidip biz aldık kargodan o şekilde göndermişler benim kapıma kadar getirdiler, öyle göndermemişlerdir, kargocu üşenmiştir gelmeye Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana 1 tane bile gelmedi.ağlıyıp duruom kaç gundur :(ibi resim çekmedinmi