0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineğer kazanırsam ilk kez beğenili bir kampanyada kazanmış olacağım.çevrem pek yok genelde kaybediyorum hep kazanman zor demiyorum, imkansız
eğer kazanırsam ilk kez beğenili bir kampanyada kazanmış olacağım.çevrem pek yok genelde kaybediyorum hep
kepli değil zaten benim hiç kep giymedim ki ben o yüzden çok kasmıyorum..imzasında link olan 2 kişi vardı verdim.isteyenler mesaj atarsa veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineğer kazanırsam ilk kez beğenili bir kampanyada kazanmış olacağım.çevrem pek yok genelde kaybediyorum hep kazanman zor demiyorum, imkansız Gerçekler acı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kardeşimin resmiyle katılmayı düşünüyorum gülhan ama lise mezuniyetiyle olur mu çilek lise mezuniyeti fotosu sen katılcan mıı bilmiyorum cnm benim mezuniyetim tez zamanıydı lakin muhendis tayfası olarak tüm fotoğraflarımızda bezmiş durumdaydık biraz çeki duzen verirsem fotorafıma bakıcağım canım
bende kardeşimin resmiyle katılmayı düşünüyorum gülhan ama lise mezuniyetiyle olur mu çilek lise mezuniyeti fotosu sen katılcan mıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineğer kazanırsam ilk kez beğenili bir kampanyada kazanmış olacağım.çevrem pek yok genelde kaybediyorum hep kazanman zor demiyorum, imkansız Gerçekler acı insafsızlar yaa
kamile, külkedisi, akeldan beğendim sizleri...benimde linkim imzamda beğenirseniz sewinirim arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kardeşimin resmiyle katılmayı düşünüyorum gülhan ama lise mezuniyetiyle olur mu çilek lise mezuniyeti fotosu sen katılcan mıı bilmiyorum cnm benim mezuniyetim tez zamanıydı lakin muhendis tayfası olarak tüm fotoğraflarımızda bezmiş durumdaydık biraz çeki duzen verirsem fotorafıma bakıcağım canım çilekkkk ne muhendisisin sen =))