0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16. sıra çok kritik bir noktadayım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16. sıra çok kritik bir noktadayım. ilk 4e verilicek biliyosunuz di mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16. sıra çok kritik bir noktadayım. ilk 4e verilicek biliyosunuz di mi her hafta ilk 4'e verilmiyor mu 10 eylül'e kadar toplam on altı kişi oluyor sanırım ödül verilecek o yüzden sevinmiştim boşa mı seviniyorum yoksa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16. sıra çok kritik bir noktadayım. ilk 4e verilicek biliyosunuz di mi her hafta ilk 4'e verilmiyor mu 10 eylül'e kadar toplam on altı kişi oluyor sanırım ödül verilecek o yüzden sevinmiştim boşa mı seviniyorum yoksa ewet her hafta ilk 4e veriliyor...bende bu hafta 16 kişiye birden verilecek o yüzden seviniyorsunuz sandım sanırım haftaya bu oylarla dewam etmezler tekrar resim yüklenmesini isterler...o yüzden benim umudum yok
benden söylemesi kazanan kazansın haftaya ben ve çilek katılıp kazanıcaz :P:P:P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden söylemesi kazanan kazansın haftaya ben ve çilek katılıp kazanıcaz :P:P:Pcatpat işimiz zor ama bak baştan söyleyeyim