ben iptal edilen soruya ilk cevap verendim tepkimden dolayı numaramı istediler konuştuk bir mönitor için falan diyor konuşurken

mönitör filan diyip küçümsemeyin hatanızı kabullenin dedim.
ilk cevap veren ben değilmişim bir foto yükleseydiniz ben anlayış gösterirdim dedim o zamanda photo shop diyeceklerdi ama isterseniz benim pc ye bağlanın flan dedi çocuk twitteri açayım bakın, gerek yok dedim oluşan aksaklıklar ajansın tutumu dokunma sırası sende de yaşanan sıkıntılardan filan bahsettim hepimiz insanız hata yaparız dedi

beceriksizler bu ajans iş yapmayı gerçekten bilmiyor ve bu monitörlerin gloom hariç uydurma isimlere ve kendilerine gittiğine eminim bende...
samsunga hepimiz bişeyler yazıp bu ajansla çalışmamaları konusunda bence uyarmalıyız...
bu arada bana ekran görüntüsü gönderdi ilgili şahıs...
benim ve diğer cevaplarda sorudan reply yapılmış.
o deniznur denen şahısta sorudan değil webten cevap benim cevap 2. cevap. twitterden anlayan biri varsa fotoyu göstermek isterim:) bu deniznuruda bir onlar görüyor ilk benim cevabı görüyor herkes.
o zaman 1.gün kendi adamlarına vermeseydiler bendeydi şimdi
tam bi rezalet ve fiyaskoydu kampanya şikayet edicem, yanlış sorular eksikk cevaplar hiç profösyönelce diyildi.!!!,,,mönitörün 1 tanesini göz boyamak için bizlerden birine verdiler mönitörün 4'üde kendilerine kaldı.!!!