Gönderen Konu: Deutsche Welle 'nin Bilgi Yarışması ile iPod veya MP3 Çalar Kazanın...  (Okunma sayısı 8668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ne olduğu belirsiz sitelere bilgilerinizi vermeyin sonra bu bilgileri analiz yapan şirketlere satıyorlar ve hiç durmadan e-posta kutunuza posta yağmaya başlıyor vs..... Zaten sitenin uzantısı .de yani Almanya'dan yayın yapan bir site Türkiye'ye hediye göndereceginide pek sanman.

Ne olduğu belirsiz dediğiniz site Almanya' nın en büyük kanallarından biri ve yarışamda sadece Türkçe sayfasıda mevcut.

Yorumunuz çok ilginç olmuş açıkcası. :)

Ben yorumu genel anlamda yazdım. Çünkü Almanyadaki bir ajans sonuçta. Merak etmeyin ne olduğu hakkında bilgim var boş yere laf söylemem ben. Sadece Türkiye'den katılımı saçma bulduğumdan dolayı böyle yazdım yani birçok kişi eminim uzantıya bile bakmadan doldurmuştur formu diye. Genel bir uyarı amacıyla yazdım. Ayrıca bu tip ajanslarda e-postaları farklı kurumlarla paylaşıyor. Bilginize.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
dünyanın en büyük haber ajanslarındandır bu şirket, bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen,sozüm sana değil dortok bu arada...

O zaman bana. Yukarıdaki mesajımda gereken açıklamayı yaptım sizde okuyun lütfen.

Çevrimdışı MERALES

• Deneyimli Kampanyacı
site tamamen güvenilir bir sitedir buradan ipod kazanmıştım ben güvenle katılabilirsiniz

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
teşekkürler.