0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanya bizim için değilmiş cep numarası tutmuyo hangi ülke için acaba nie ya benm tuttu
bu kampanya bizim için değilmiş cep numarası tutmuyo hangi ülke için acaba
ya zaten başa +9 falan koymak mümkün değil ki direk 555 falan diye yazılıyor şansıma doldurdum ben.. nurşencim istersen yapayım senin yerine canım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanya bizim için değilmiş cep numarası tutmuyo hangi ülke için acaba nie ya benm tuttu nası becerdin +90 555 0000000böyle numaranı yazabildiysen helal olsun valla
Bende basına 90 koymadan 055420424.. yazdım baska türlü yazamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende basına 90 koymadan 055420424.. yazdım baska türlü yazamadım maksat gıcıklık olsun çıkar belki gönderemiyoruz derler, bidaha çekiliş yapmak zorunda kalırlar, uğraşsınlar işleri ne
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende basına 90 koymadan 055420424.. yazdım baska türlü yazamadım maksat gıcıklık olsun çıkar belki gönderemiyoruz derler, bidaha çekiliş yapmak zorunda kalırlar, uğraşsınlar işleri ne aklıma öyle yazmak gelmedi demiyoda