Gönderen Konu: 5'te 5 basket  (Okunma sayısı 3344 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
5'te 5 basket
« : 05 Ağustos 2010, 21:24:17 »
Bildiğiniz gibi 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirilecektir. Şampiyona sponsoru Beko, şampiyona için dinamik bir web sitesi tasarlamış.Bu sitede bir de yarışma var:5'te 5 Basket Yarışması
Yarışma; Beko ile NTV Spor tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir.Yarışma 2 Ağustos'tan itibaren hafta içi her gün 18:30'da .Yarışmaya katılmak için siteye üye olup,5 soruya en kısa sürede,en fazla doğru cevabı veren ilk 15 kişiden biri olmanız gerekiyor.Yarışmacı listesine giren kişiler canlı yayında sorulan 5 soruyu doğru cevaplarlarsa; BEKO dizüstü bilgisayar kazanacaklar.
Basketbolu seviyor ve basketbol bilginize güveniyorsanız, buyurun yarışmaya.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 5'te 5 basket
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2010, 17:10:54 »
Sorular çok zor cevaplancak gibi değil. Ama klavyenize güveniyorsanız kazanabilirsiniz.

Çevrimdışı serkozy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2010, 19:24:35 »
cuma günü yarıştım ve özel üretim bir beko laptop kazandım :)

Çevrimdışı fadornik

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2010, 19:44:44 »

Tebrik ederim çok güzel bir hediye.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2010, 19:44:59 »

çok güzel iyi günlerde kulanın
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2010, 19:46:01 »
tebrikler serkozy gule gule kullan  :)

Çevrimdışı serkozy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2010, 01:07:00 »
teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza konuyla ilgili sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olurum..

Çevrimdışı İnconsistent

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2010, 18:56:36 »
Arkadaşlar ben de bu yarışmaya katılmak için baya uğraştım ama sıralamada çok gerilerde gözüküyorum. Sıralamaya baktığımızda ise 1. , 2. , falan 0 saniyede veya 1 saniyede bitirmiş. Bir insan 5 soruyu nasıl 1 saniyede cevaplayabilir? Bana yardım edebilir misiniz?

Çevrimdışı serkozy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2010, 00:01:46 »
90 gün içinde alacaksınız laptopu demişlerdi bugün arçelikten birisi arayıp adresimi teyit etti bugün kargoya veriyorum dedi.gelelim 0 saniye meselesine yarışmaya başla ya basarken sol alt köşesine inin ve a şıkkına hızlı bi şekilde5 kere  basın sıfır saniyede cevap veriyosunuz asıl önemli olan 5 a şıkkı olan bi seri yakalamak ben bunun için bir hafta boyunca günde 3-4 saat tıkladm siteye 1024 te bir şansınız var sabır gerektiriyor kısacası.

Çevrimdışı İnconsistent

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2010, 13:35:02 »
90 gün içinde alacaksınız laptopu demişlerdi bugün arçelikten birisi arayıp adresimi teyit etti bugün kargoya veriyorum dedi.gelelim 0 saniye meselesine yarışmaya başla ya basarken sol alt köşesine inin ve a şıkkına hızlı bi şekilde5 kere  basın sıfır saniyede cevap veriyosunuz asıl önemli olan 5 a şıkkı olan bi seri yakalamak ben bunun için bir hafta boyunca günde 3-4 saat tıkladm siteye 1024 te bir şansınız var sabır gerektiriyor kısacası.

Yani bu işin bir hilesi falan yok  ;D
Ben de basketbolla alakası olmayan bazı insanlar nasıl katılıyor bu yarışmaya diyordum...