Arkadaşlar şartları tutan herkes destek isteyebilir yada konu açmak için moda başvurabilir..
İmzalarda herkes serbest arkadaşlar ama hiç paylaşım yapmadan destek destek diye oy istemek yasaklandi.Ayrıca herkes kendi başına destek konusu açmaya başlayıncada maalesef sitede ne nerede karman çorman oldu cıktı...
ben arkadaslara yardımcı olduğuma inanıyorum.destek isteyene destek oluyorum hatta istemeyenlerin bile imzalarındaki linklerinden destek oluyorum.ama yeterince kampanya paylasmadığım için destek isteyemiyorum. kendi başıma destek başlığı açmaktan bahsetmiyorum destek listelerine adım bile eklenemiyor. Bence haksızlık bu!
Özlem bi bakıma da haklısın. Ancak 1. mesajından son mesajına kadar destek istemeyle dolu olan arkadaşlarımız var. Vede site amacından cıktı farkındaysan.Burası paylaşım sitesi değil destek isteme sitesi oldu.Başka yerlerden gelip burayı kullanma amaçlı kullanılmasına karşi artık yavaştan çözumler bulunmalıydı.Cok fazla bir şey değil istenilenler kanaatimce..
bende özleme katılıyorum.ya arkadaşlar aramızda interneti yeni öğrenenler var.daha geçen birisi numune talebini forum ayazmıştı unutmayın.şimdi nerden kampanya bulcak o insan.ha birde şu varki başka siteleri gezip oralardan kampanya konusu görüp açmamaksa hatam ben suçluyum.ilk burayı tanıdım kanpanya sitesi ve sonu hüsran olsun istemem
Potüş başka siteden kampanya bulmaya gerek yokii.Ben de ilk zamanlar sadece bazı sitelerde takip ediyordum ir sure sonra baktimki etrafta yada nette cok fazla kampanya var ama paylaşılanlar cok az..
Yani sonucta burada benim bulduğum kampanyayı sadece ben bilicem ama başkası paylaşana kadar paylaşmıycam olayının kaldırılması lazım.
Herkes bir şekilde paylaşımcı olmalı en azından... Ve zamanada artık kampanya bulunma sayısı da artıcaktır..
diazem allah inandırsın anlımın derisi çatladı bikaç tane bulcam diye :Dyani olanları zaten açmışlar benim bulduklarım da pek dikkat çekmedi zaten
Potüş başka siteden kampanya bulmaya gerek yokii.Ben de ilk zamanlar sadece bazı sitelerde takip ediyordum ir sure sonra baktimki etrafta yada nette cok fazla kampanya var ama paylaşılanlar cok az..
Yani sonucta burada benim bulduğum kampanyayı sadece ben bilicem ama başkası paylaşana kadar paylaşmıycam olayının kaldırılması lazım.
Herkes bir şekilde paylaşımcı olmalı en azından... Ve zamanada artık kampanya bulunma sayısı da artıcaktır..
Diazeme katılıyorum paylaşımı artırmak adına bu karar verildi sanırım güzel bir uygulama olmuş.
diazem allah inandırsın anlımın derisi çatladı bikaç tane bulcam diye :Dyani olanları zaten açmışlar benim bulduklarım da pek dikkat çekmedi zaten 
aynı aynı dertten muzdarıbız
tılsım isimli arkadaşa destek bekliyoruz..arkadaşımız oy istiyo fakat girip oylayanlar sadece 1 vermekle yetiniyo,zaten eliniz değmişken 10 verin,aramızdan biri kazansın...
linki veriyorum
Burada destek istemek olmuyo malesef arkadaşım
100 tane kampanya paylaşanlar arasında destek timi kurulabilir. ;Dböylece hem amaç hemde araç gerçekleşir.