0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düşüremedşm ya bide yanlışlıkla akrabayı aradım rezil olduğumla kaldım
süre doldu dediler:((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazandiiiiimmmnası kazandınız yaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin171 kişi olmuş biz yeteneksiziz o zamanevet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazandiiiiimmmnası kazandınız yaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin171 kişi olmuş biz yeteneksiziz o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazandiiiiimmmnası kazandınız yaaa
kazandiiiiimmm
171 kişi olmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazandiiiiimmmnası kazandınız yaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin171 kişi olmuş biz yeteneksiziz o zamanevet Ağlama bebem sen ben alır sana yollarım. kısmet değilmiş boşver. bize daha büyük kısmetler vurur inşallah.